ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Vortal Komputerowy PC-Land
Rambolino
Chcia?bym wszystkich u?ytkowników serdecznie zaprosi? do mojego Vortalu Komputerowego http://PC-Land.pl. Ekipa pracuje nad dalszymi textami itp., ale stronka jest ju? gotowa do podgl?dania Smile. Szukam tak?e grafika do wspó?pracy. Wiadomo?ci u mnie na gg 8800238.

Zapraszam do odwiedzania PC-Land.pl i do wspó?pracy.
Pozdrawiam

Zapomnia?em doda? ?e czekam na wszystkie komentarze, propozycje, uwagi itp. (nawet te z?e)
Edytowane przez Rambolino dnia 08.01.2007 22:24:17

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 00:31:10
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Nawet przyjemnie tylko logo w mniejszych rozdzielczosciach niezbyt sie sprawuje Wink
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Rambolino
Dzi?kuj? za uwag? Smile

lepis
Ca?kiem fajnie, tylko szeroko?? dwóch paneli si? zmieni?a (zmiejsz ilo?c znaków w nag?ówku, Kontakt z super adminem i Ankieta dla U?ytkowników).

Dagobah
Rambolino napisa?/a:
Zapomnia?em doda? ?e czekam na wszystkie komentarze, propozycje, uwagi itp. (nawet te z?e)

Strona jest ?adna, ale mam dwa drobne zastrze?enia: Czemu data (powy?ej loga) oraz wyszukiwarka (tylko na g?ównej stronie) jest w j?zyku angielskim? By? mo?e autor mia? taki zamys?, jednak?e ja nie lubi? ??czy? dwóch j?zyków...

Ogólni strona ?adna i przejrzysta.

Pieka
Dagobah napisa?/a:
Rambolino napisa?/a:

Strona jest ?adna, ale mam dwa drobne zastrze?enia: Czemu data (powy?ej loga) oraz wyszukiwarka (tylko na g?ównej stronie) jest w j?zyku angielskim? By? mo?e autor mia? taki zamys?, jednak?e ja nie lubi? ??czy? dwóch j?zyków...

Ogólni strona ?adna i przejrzysta.

Kolega uzywa oryginalnego thema, wiec nie dziw sie.. Nawet header to standard Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja powiem tak b??d jest w javasript wy?apuje go IE ale wyst?puje we wszystkich przegl?darkach:
Radio, które b?dzie przylega?o do PC-Land'u

u?ycie znaku specjalnego dla wy?wietlania '
ten b??d w IE rozje?d?a panele-nie wida? w innych ale javasript najaz na radio-brak reakcji-forum OK.
W IE strona wchodzi z kodowaniem windows 1250 i przez to brak polskich liter-by? mo?e b??dne kodowanie-defoult wymusza ten b??d bo w meta tagach widz? iso 8859-2.

wlodekp.europa.pl
Rambolino
U?ywam Mozilli Firefox, poniewa? mam taki internet (do kitu), ?e IE nie otwiera stron i nie widz? rzeczy, które trzeba dostosowa? do IE. Strona si? rozwija, szukam ludzi do wspó?pracy (redaktorów, grafików itp.). Chc? te? rozwin?? forum, lecz co? s?abo mi idzie, poniewa? ludzie nie pisz?. Strona dzia?a oficjalnie od 1-go stycznia 2007 i osi?gn??a ju? PR=3. My?l? ?e jest to du?y sukces. PC-Landowi po?wi?cam bardzo du?o czasu do ulepszania itp., lecz nie zawsze mam czas, aby pisa?, a moi redaktorzy szczerze mówi?c si? ostatnio obijaj?.

m_i_n
Ja mam 2 uwagi:
- logo niezbyt pasuje do thema,
- znow to samo: 2 kolumny po bokach i srodkowa Wink moze za duzo stron fusionowych widzialem i teraz mam uczulenie,
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
Riklaunim
- ma?o tre?ci
- po do dajecie do pobrania Firefoksa pod Linuksa, skoro praktycznie ka?da dystrybucja ma odpowiedni pakiet ?

http://www.cms.rk.edu.pl
Lukiqq
Strona jest o tematyce bardzo podobnej do mojej Smile Szkoda tylko, ?e jest tak wolna... Ja bardzo nie lubi? stron niedopracowanych, chocia? swoj? stron? "dopieszczam" od paru ?adnych miesi?cy to i tak codziennie znajduj? co? co mo?na poprawi?. Na Twojej stronie wida? du?o b??dów, w tym jeden spory, przez który strona si? rozje?dza Sad Wiem, ?e to nowa strona, dlatego nie wida? tu prawie ?adnych modyfikacji Fusiona czy oryginalnego thema. No nic, pozostaje mi ?yczy? Wam powodzenia w dalszym rozwoju Smile

EDIT:

Jedna rada, gdy robisz stron? internetow? to testuj jej dzia?anie pod ró?nymi przegl?darkami, np. IE, FF i Opera, wtedy b?dziesz mia? pewno??, ?e wszyscy zobacz? j? w takiej postaci, w jakiej Ty j? widzisz. Bo w tym momencie nawet nie wiesz, ?e masz uszkodzon? wersj? Button Panela i pod Opera "poch?ania" on Shoutboxa Wink
Edytowane przez Lukiqq dnia 26.05.2007 11:24:56
strzelec.png
itvortal.avx.pl - A taka sobie moja strona :]
Pomoc na GG wy??cznie dla nieco wtajemniczonych, podstawowe HowTo znajduje si? na forum.

itvortal.avx.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
W tej chwili ogl?dam na IE7 1280/1024 19" ciek?y nie ma wcze?niejszych b??dów javascript.
Serwer szybki-wprawdzie wchodze 8000/992 ale nie ma si? czym podnieca? bo to ??cze efektywno?? wida? dopiero przy obci??eniu i nie jest wykorzystywane-w pe?ni brak tak szybkich serwerów nadawczych

wlodekp.europa.pl
Gander
Jak zwykle, przedstawi? znalezione b??dy i przedstawi? propozycje:

1) Walidator HTML znalaz? 111 b??dów
2) <!DOCTYPE powinno by? pierwszym znacznikiem na stronie, a przed nim widzia?em </html>. Style CSS i skrypty JavaScript powinny by? za??czane, lub przynajmniej powinny si? znajdowa? w nag?ówku. Je?li to jest jedyna skórka na stronie, to mo?na spokojnie to uporz?dkowa?.
3) Nic si? nie wy?wietla w panelu Page Rank
4) obrazkom w panelu kontakt da?bym styl: "vertical-align:middle", dla lepszego wygl?du.

Z powodu b??dów z pkt 1 i 2 strona mo?e by? trudna do zindeksowania przez paj?czki internetowe (np GoogleBot), a to przecie? najwa?niejsze po dobrym wygl?dzie i popularno?ci strony!

gander.solutions
Rambolino
Header jest zmieniony, data i czas zmieniony na Polski, tabelki ju? si? nie rozje?d?aj?. Dzi?kuj? wszystkim za swoje uwagi i czekam na dalsze uwagi te dobre i te z?e.

Pozdrawiam

zezol
Poniedzialek 18th of Czerwiec 2007, 2:31:27 pm.

Czy Ty @Rambolino uwa?asz t? dat? za 100% po Polsku? Wink Bo ja nie... Pfft

olek95
Có? zobaczy?em po wej?ciu??

Ano taki widok:

images22.fotosik.pl/167/4268dd1da852a1b2m.jpg

http://www.galeria.olek95.avx.pl
Rambolino
olek95 napisa?/a:
Có? zobaczy?em po wej?ciu??

Ano taki widok:

images22.fotosik.pl/167/4268dd1da852a1b2m.jpg

Wiesz @olek95 moi koledzy nie mieli co robi? i si? bawili stronk? (bo mieli dane) i wwalili plik ?e stronka jest zhackowana Smile Ale ju? jest wszystko w porz?dku i w normie.

olek95
Zauwa?y?em.

Koledzy super. Grin

http://www.galeria.olek95.avx.pl
Rambolino
Hehe no tak Wink Ale ju? dostali za swoje Wink

Prosze mi wyja?ni?, jaki to ma zwi?zek w tematem? - Milka

Edytowane przez Milka dnia 20.06.2007 11:28:02

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl