Zobacz temat
Kilka pytanek
|
|
Krzychoo |
Dodany dnia 14.03.2005 21:09:44
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 25 Data rejestracji: 17.02.2005 14:03 |
1. Po aktualizacji z 5.0 do 5.01 nie ma juz Super Admina tylko User3, jak mo?na przeminowa? User3 na Super Admina? 2. PO wykasowaniu Unikalnych wizyt zostal mi napis "Array", wiecie mo?e jak si? go pozby??? 3. Czy da si? zrobi? dla ka?dej otwieranej strony inn? skórk?, aby pasowa?o do aktualnej danej tematyki? 3. Jakie fora mo?na podczepi? pod php-fusion 5.01?? 4. Nad przewijaj?cymi si? buttonami pojawia mi si? napis LAN_801, wiecie gdzie to jest, bo ja tego znale?? nie mog? ![]() ![]() Zgóry dzi?kuje za pomoc Pozdrawiam Krzychoo Edytowane przez Krzychoo dnia 14.03.2005 21:21:23 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 15:37:44
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 14.03.2005 21:28:14
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
AD.1. b??d w t?umaczeniu. w pliku global.php dodaj jedn? definicj? Ad.2. theme.php w funkcji render_footer wykasuj to Ad. 3 da si? Ad.4 ?adne AD.5. to samo co w 1 tylko ?e nie w global.php a w pliku j?zykowym od tego panelu Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Krzychoo |
Dodany dnia 14.03.2005 22:14:42
|
CO do punktu 1-szego to posz?o bez problemu W drugim mi si? ca?y czas theme wali:" function render_footer($license=false) { echo "</tr>\n</table>\n"; echo "<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'> <tr> <td class='white-header'> ".stripslashes($GLOBALS['settings']['footer'])." </td> </tr> </table> <table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'> <tr> <td align='center' class='full-header'><br> ".$GLOBALS['settings']['counter']." "; if ($GLOBALS['settings']['counter'] == 1) { echo LAN_120."<br><br>\n"; } else { echo LAN_121."<br><br>\n"; } if ($license == false) { echo "Powered by <a href='http://www.php-fusion.co.uk' class='foot'>PHP-Fusion</a> v". sprintf("%.2f", $GLOBALS['settings']/100)."<br><br>\n"; } echo "</td>\n</tr> </table> </td> </tr> </table>\n"; } Ja wywala?em counter, co jeszcze powinienem,, tek, zeeby mi sie nie zwali?o. Je?li chodzi o pun kt 3 to jak co? takiego zorbi?, czy jest juz temat gdzie jest cos takiego ospisanego bo szczerze mowi?c nie kojarze niczego podobnego. 4. Czyli jesli chce sie miec forum wewn?trz vortalu musi to byc to domy?le php-fusion, czy mozna jakies inne tam wklei?. Poprzez link, zamiast forum standartowego jakies inne sie wewn?trz w??cza?o. 5. te? posz?o bez wi?kszego problemu. 6. Mam tez problem z subskrypcj?, te? z j?zykiem, gdzie w tym przypadku mam edytowa? ten teskt?? |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 14.03.2005 23:26:00
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
AD.2. zupe?nie nie kojarz? gdzie ten napis Ci si? pokazuje?? podaj konkretny przyk?ad albo screen albo adres stronki gdzi e to jest Ad.4 przeciez wyra?nie napisa?em ?e jak do tej pory nie mozna innego - tylko domy?lne. Chyba ?e podasz link do jakiego? zewn?tyrznego ale nie b?dzie ono z integrowane z php fusion AD.6. jak w pozosta?ych - poszukaj plików j?zykowych od tego panelu lub bezpo?rednio w plikach od niego Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Krzychoo |
Dodany dnia 15.03.2005 08:55:33
|
adrs strony to www.historia.o7.pl lub www.dhost.info/hi... Oki poszukam dzisiaj mam nadziej?, ?e znajd? ![]() |
|
Przejdź do forum: |