ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,350
Najnowszy użytkownik: Zbigniew@

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
04.04.2021 00:00:00
Dobrego jajka Smile

krystian1988
31.03.2021 10:34:14
Witam wszystkich Grin po Covidzie Smile Widzę że wszyscy cali Grin

JazOOn
17.03.2021 21:11:39
Nic mi nie gadajta o staruszkach... w tym roku mi 40stka stuka Grin

MajsterBieda
28.02.2021 00:54:28
No wesołe wesołe! Grin Grin

hoopak
24.02.2021 19:43:03
Wesołe jest życie staruszka Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Justowanie tekstu w artykułach
dbbodzio
Witam!
Mój problem jest taki jak w temacie czytałem posty takie jak:
http://www.php-fu...#post_8322

modyfikacja pliku css nie zdaje egzaminu edycja pliku readarticle tak jak jest to opisane nic nie daje
znalazłem na tym forum tez ze zmiana w bazie danych custom_pages z txt na longtext moze przyniesc skutek lecz nie w moim przypadku
Po napisaniu arta w podgladzie jest wszystko ok nie obcina tekstu wszystko jest wyjustowane a po zapisie teks jest cały sklejony w jeden słup
dotyczy to strony :
http://www.inicja...ticle_id=3
jest to instalacja fusiona jaka jest tu dostepna czyli 6.0xxxx (najnowsza paczka)
 
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Fajnie że czytasz forum, bo już dziś było-podstawowy problem to stopka-bez jej widoku jestem UO -umysłowo ociężały.
 
wlodekp.europa.pl
dbbodzio
ano czytam czytam i to nie od dzis ale na moj problem nie znalazłem rozwiazaniaSad
 
Pieka
Miales wlaczone lamanie linii?
Wklejales, czy wpisywales korzystajac z enter jako znaku linii?
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
dbbodzio
wklejałem pisałem recznie wbijałem enter właczałem i wyłączałem automatyczne łamanie lini i nic efektu zadnegoSad siedze juz nad tym cały dzien i nicAngry jesli to mozliwe mozesz sprawdzic teraz kazdy ciag znaków jest wprowadzony po wcisnieciu enter a jak widas wszystko jest w jednej lini
Edytowane przez dbbodzio dnia 05.01.2007 20:14:23
 
Pieka
dbbodzio napisał/a:
wklejałem pisałem recznie wbijałem enter właczałem i wyłączałem automatyczne łamanie lini i nic efektu zadnegoSad siedze juz nad tym cały dzien i nicAngry


Zobacz teraz: http://cms4you.ov...icle_id=31

Za chwilke dodam modyfikacje by Wooya, do ktorej dales link.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
dbbodzio
no tak to rozumie art wyglada przyzwoicie a jeszcze jadna uwaga html tez nie działa
Edytowane przez dbbodzio dnia 05.01.2007 20:27:45
 
Pieka
dbbodzio napisał/a:
no tak to rozumie art wyglada przyzwoicie


Teraz dodalem justowanie w pliku styles.css:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
dbbodzio
tez tak robiłem jak juz pisałem wczesniej i efektu nie było juz mi rece opadajaSad
 
Pieka
dbbodzio napisał/a:
tez tak robiłem jak juz pisałem wczesniej i efektu nie było juz mi rece opadajaSad


Modyfikowales plik theme.php swojej skorki?
Uzywasz Tiny MCE?
Zawsze mozesz mi podac dane SA na stronie, zerkne i powiem, co i jak.
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
dbbodzio
modyfikowałem tam wiele rzeczy a skóra to revision tez jest tu dostepna
Edytowane przez dbbodzio dnia 05.01.2007 20:44:58
 
Pieka
dbbodzio napisał/a:
modyfikowałem tam wiele rzeczy a skóra to revision tez jest tu dostepna


No, teraz juz wszystko jasne :D
To wina skorki!
Revision:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Standard:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Roznice na czerwono.
Edytowane przez Pieka dnia 05.01.2007 20:55:03
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
dbbodzio
robiłem juz mała modyfikacje bo domyslałem sie ze tu bedzie problem lecz nie znam na tyle php by to samemu zrobia u mnie wyglada to tak:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


jesli by mogł prosic o jakas rade co mam zrobic by było ok byłbym bardzo wdzieczny

Serdeczne dzieki pomogło!!!
dziekuje wam za to ze mozna na was liczyc :)

pozdrawiam wszystkich
Edytowane przez dbbodzio dnia 05.01.2007 21:03:40
 
Pieka
dbbodzio napisał/a:
Serdeczne dzieki pomogło!!!
dziekuje wam za to ze mozna na was liczyc Smile

pozdrawiam wszystkich


Prosimy Smile
Jednak nie taki Support straszny jak go maluja Pfft
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl