Zobacz temat
| meu i gry | |
| Smurf1992 | Dodany dnia 02.01.2007 16:09:10 | 
|  Przedszkolak  Postów: 85 Data rejestracji: 02.01.2007 15:55 | Witam, mam 2 pytanie - prosz? o pomoc, jest to dla mnie wa?ne. 1.JAK ZROBI? PODPUNKTY W MENU ? Chodzi mi o cos takiego ( PROSZ? SIE NIE SUGEROWA? PRZYK?ADEM ) AKWARYSTYKA S?ODKOWODNA : opisy ryb ro?liny choroby AKWARYSTYKA MORSKA : sprz?t opisy ryb Kiedy? jak mia?em strone to tego nie umia?em i mia?em "podstawowe menu" 2. Drug? spraw? s? gry : chce zeby moja strona nie byla nudna, i jak dam gre PATRZ PUNKT 1 : Gry : mysql php-fusion ( dla przykladu ) to jak koikne np. w mysql to zeby mi sie ona wyswietlala na mojej stronie i zebym mogl w nia gra?. Zeby nie przechodzila na drug?. Prosz? o szybk? odpowiedz, Pawe?  | 
|  | |
| W?cibski Go?? | Dodany dnia 31.10.2025 09:27:58 | 
| Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |   | 
| IP: localhost | |
| jantom | Dodany dnia 02.01.2007 16:13:57 | 
|  Weteran  Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 | 1.Poradnik 2.Poszuka? i poczyta? o modzie games online. | 
|  | |
| Smurf1992 | Dodany dnia 02.01.2007 16:31:23 | 
|  Przedszkolak  Postów: 85 Data rejestracji: 02.01.2007 15:55 | Móg?by? ja?niej ? Pozatym w poradniku nic nie ma na ten temat - czyta?em go. | 
|  | |
| Pieka | Dodany dnia 02.01.2007 18:24:00 | 
|   Postów: 19887 Pomógł: 767  v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 | Smurf1992 napisa?/a: Móg?by? ja?niej ? Pozatym w poradniku nic nie ma na ten temat - czyta?em go. Nie no, sloneczko Ty z nas robisz idiotow, czy mi sie wydaje? Poradnik => strona 39!! Pisze jak byk, cytuje: Menu strony Tutaj zarz?dzamy wszystkimi linkami, które pojawiaj? si? w nawigacji. Dodanie linku ● Aby doda? link, wystarczy uzupe?ni? pola w sekcji Dodaj Link Strony, czyli wpisa? jego Nazw?, Adres, ustalamy jego Widoczno?? oraz ustalamy Kolejno?? (je?li pole pozostanie puste, link dodawany jest na sam koniec). Nast?pnie ustalamy Pozycj? na stronie, czy link ma si? pojawi? tylko w Menu bocznym, bocznym i górnym czy tylko w górnym. Gdy ju? dokonamy tego nieraz trudnego wyboru, pozostaje nam si? zastanowi?, czy link b?dzie si? otwiera? w nowym oknie przegl?darki, czy nie (opcja Otwórz link w nowym oknie). Pozostaje nam ju? tylko klikn?? na Zapisz. Dodanie kategorii ● Mo?liwo?ci menu nawigacji nie ko?cz? si? tylko na dodawaniu odno?ników. Mo?emy je te? w pewien sposób pogrupowa?, co poprawi czytelno?? menu. Jak to zrobi?? Wystarczy, ?e w sekcji Dodaj Link Strony wpiszesz nazw? kategorii w polu Nazwa, a w polu , ustawiamy Rysunek 70: Menu strony adres wpisujemy --- Widoczno??, Kolejno?? i klikamy na Zapisz. Chyba nie musz? dodawa?, ?e dotyczy to tylko menu bocznego? Dodanie poziomej linii ● Aby doda? poziom? lini? w menu bocznym wystarczy w sekcji Dodaj Link Strony w polach Nazwa oraz Adres wpisa? --- ,ustawi? Widoczno??, Kolejno?? i nast?pnie klikn?? na Zapisz. No, i co teraz mam z Toba zrobic? Jakies sugestie? to jak koikne np. w mysql to zeby mi sie ona wyswietlala na mojej stronie i zebym mogl w nia gra?. Zeby nie przechodzila na drug?. Koiknij, koiknij  Malo ze stolka nie spadlem  Jak dodajesz linka, to nie znznaczaj, zeby otwieral sie na nowej karcie/stronie. Edytowane przez Pieka dnia 02.01.2007 18:24:20 Jestem jaki jestem   | 
|  | |
| Smurf1992 | Dodany dnia 02.01.2007 18:46:27 | 
|  Przedszkolak  Postów: 85 Data rejestracji: 02.01.2007 15:55 | Pieka napisa?/a: Smurf1992 napisa?/a: Móg?by? ja?niej ? Pozatym w poradniku nic nie ma na ten temat - czyta?em go. Nie no, sloneczko Ty z nas robisz idiotow, czy mi sie wydaje? Poradnik => strona 39!! Pisze jak byk, cytuje: Menu strony Tutaj zarz?dzamy wszystkimi linkami, które pojawiaj? si? w nawigacji. Dodanie linku ● Aby doda? link, wystarczy uzupe?ni? pola w sekcji Dodaj Link Strony, czyli wpisa? jego Nazw?, Adres, ustalamy jego Widoczno?? oraz ustalamy Kolejno?? (je?li pole pozostanie puste, link dodawany jest na sam koniec). Nast?pnie ustalamy Pozycj? na stronie, czy link ma si? pojawi? tylko w Menu bocznym, bocznym i górnym czy tylko w górnym. Gdy ju? dokonamy tego nieraz trudnego wyboru, pozostaje nam si? zastanowi?, czy link b?dzie si? otwiera? w nowym oknie przegl?darki, czy nie (opcja Otwórz link w nowym oknie). Pozostaje nam ju? tylko klikn?? na Zapisz. Dodanie kategorii ● Mo?liwo?ci menu nawigacji nie ko?cz? si? tylko na dodawaniu odno?ników. Mo?emy je te? w pewien sposób pogrupowa?, co poprawi czytelno?? menu. Jak to zrobi?? Wystarczy, ?e w sekcji Dodaj Link Strony wpiszesz nazw? kategorii w polu Nazwa, a w polu , ustawiamy Rysunek 70: Menu strony adres wpisujemy --- Widoczno??, Kolejno?? i klikamy na Zapisz. Chyba nie musz? dodawa?, ?e dotyczy to tylko menu bocznego? Dodanie poziomej linii ● Aby doda? poziom? lini? w menu bocznym wystarczy w sekcji Dodaj Link Strony w polach Nazwa oraz Adres wpisa? --- ,ustawi? Widoczno??, Kolejno?? i nast?pnie klikn?? na Zapisz. No, i co teraz mam z Toba zrobic? Jakies sugestie? to jak koikne np. w mysql to zeby mi sie ona wyswietlala na mojej stronie i zebym mogl w nia gra?. Zeby nie przechodzila na drug?. Koiknij, koiknij  Malo ze stolka nie spadlem  Jak dodajesz linka, to nie znznaczaj, zeby otwieral sie na nowej karcie/stronie. rzeczywi?cie sory... ale z ty koikaniem  mi nie o to chodzi. Tylko o to jak mam zamie?ci? gr? na stronie www ? | 
|  | |
| Pieka | Dodany dnia 02.01.2007 19:07:17 | 
|   Postów: 19887 Pomógł: 767  v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 | Smurf1992 napisa?/a: Tylko o to jak mam zamie?ci? gr? na stronie www ? Uzywajac do tego MOD-Games ON-Line, czy jakos tak. Jest na forum i w download.... Jestem jaki jestem   | 
|  | |
| Przejdź do forum: |