Zobacz temat
|
nie czyta strony w google
|
|
| sk8s |
Dodany dnia 10.12.2006 20:36:33
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 24 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 17.11.2006 21:26 Złamana licencja |
Mam kolejny problem bo szuka?em w szukajce ale znalaz?em tylko jak zrobi? zeby nie czyta?o mi tylko strony g?ównej tylko wszystkie a ja jeszcze mam taki problem ?e jak w pisuje w GOOGle np. wszystko o skateboardingu bo tak wpisa?em w G?ównych ustawieniach w s?owach kluczowych a gdy wpisuje w google te s?owa kluczowe to mija strona wogóle si? nie wy?wietla POMOCY!!! nawet jak wpisze adres mojej strony www.skate-style.x... to mi jej nie wyszukuje...
zapraszam www.skate.tv.pl sporty extremalne!
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 30.10.2025 18:20:08
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| marpar |
Dodany dnia 10.12.2006 20:41:19
|
|
Bywalec ![]() Postów: 535 Data rejestracji: 30.09.2005 20:02 |
Spokojnie.. Poczekaj a? google j? zaindeksuje. Jest to bardzo skomplikowany proces i wielu m?drych ludzi miesi?cami my?li jak podnie?c page rank swojej strony. Od tego czy Twoja strona wogóle zaistnieje zale?y wiele czynników i tylko jednym ma?o znacz?cym s? s?owa kluczowe. Liczy sie wiele innych rzeczy jak populrno?? Twojej strony i zawarto?? linków pozycjonuj?cych. Mysle ze za oko?o 2 miesi?ce mozszesz miec pr 1. Choc nie które strony na starcie otrzymyj? ju? pr3. Radze poczyta? o pozycjonowaniu stron ![]() pozdrawiam! ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

nawet jak wpisze adres mojej strony