Zobacz temat
Artyku?y z danej kategorii na stronie informacyjnej i w panelu
|
|
zszywak |
Dodany dnia 05.03.2005 15:18:56
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 382 Data rejestracji: 09.11.2004 23:19 |
Czasami zachodzi potrzeba wy?wietlania artyku?ów w danej kategorii na podstronach: Infopages - czyli stronach informacyjnych. Oto kod do wstawienia do takiej strony, dzieki niemu mozemy wy?wietla? tyle kategorii ile chcemy albo tylko jedn?. zmiana numeru kategorii tutaj: WHERE article_cat=1 - tu wpisujemy ??dan? kategori?. Pomys?odawc? do zrobienia tej modyfikacji by? bar0sh Edytowane przez Pieka dnia 07.01.2007 15:46:18 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 12:04:58
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 05.03.2005 19:46:35
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
powtórka a mo?e i plagiat ![]() ![]() To jest kod skryptu podobny do mojego panelu pokazujacego wszytskie artyku?y z danej kategorii. Popatrzcie na http://s55.fks.pl te panele po lewej stronie to jego zastosowanie a oto i sam temat z nim http://www.php-fu...ead_id=675 ![]() ![]() Edytowane przez SebaZ dnia 06.03.2005 00:25:05 Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
zszywak |
Dodany dnia 05.03.2005 21:42:01
|
tak wiec musze Cie zasmucic SebaZ...., wiesz? Pewna osoba prosi?a mnie o skrypt, dzieki któremu bedzie wyswietla? artyku?y z danej kategorii, tak wiec niejako w locie i na szybko tej osobie to zrobi?em. A ?e nie widzia?em wczesniej na forum takiej rzeczy, postanowi?em doda? ja jako post. A czy jest to mod? oczywi?cie ?e nie! jest to tylko pomocny skrypt, który kazdy, kto cho? troche ma pojecie o mysql i php moze sobie sam zrobi?. Nie widzia?em Twojego skryptu wczesniej, wiec z pewno?cia nie "?ciaga?em" od Ciebie, bo nie ma co tutaj ?ciagac, drogi kolego! Nie rozumiem tez sk?d to Twoje zacietrzewienie, h?? Czy zdajesz sobie spraw? z tego ilu ludziom codziennie pomagam rozwiazywac ich problemy z PHP Fusion? Nawet tak banalne jak te kategorie artyku?ów, które sa zwyk?ym wyciagem z bazy. Czy to ze pos?ugujesz sie jezykami html, php czy sql - nie swiadczy przypadkiem, ?e robisz plagiat? Czy to, ze komus pomog?em, i wstawi?em mój kod tutaj swiadczy o tym , ze pope?ni?em plagiat? dobre sobie! I my SebaZ mielibysmy ze soba wspó?pracowa?? Róznimy sie kra?cowo ze sob?, drogi kolego, róznimy sie tym te?, ?e nie przypisuje sobie wiekszo?ci rzeczy które robie, nikomu nie zaznaczam, ze ma wpisywa? mnie jako autora czego? tam itd, a co np z panelem Strone dla was tworz?? Ostatnio tez robi?em taki panel pewnej osobie bo niepotrafi?a go zrobi?. Albo panel z buttoami! Tez robi?em, ale nie wiem, czy zauwazy?e? SebaZ, ja nie korzystam z modów, ja w miare potrzeby robie je sam, a jeskli mam z czyms problem - dopiero wtedy instaluje modyfikacje kogo?. Tak sie sk?ada, ?e nie mia?em jeszce do czynienia z zadna Twoja modyfikacj?. Jeste? bardzo sympatyczny - musze przyzna?! Raczej nic wiecej nie mam na ten temat do powiedzenia, nadal bede robi? i pomagac ludziom w ich problemach z PHP Fusion, niezaleznie, czy nazwiesz mnie plagiatorem czy z?odziejem, czy uzyjesz jeszce innych epitetów. Nie interesuje mnie to, natomiast interesuje mnie PHP Fusion, php msql i tego typu rzeczy, nie zamierzam tutaj wiecej t?umaczy? lub przeprasza?, bo to by?oby najlepsze! Tak bardzo rwiesz sie do moderowania na naszym supporcie, ale szczerze mówi?c - bardzo, ale to bardzo brakuje Tobie kultury osobistej, która jest niezbedna do opieki nad jakimkolwiek forum. Tak wi?c zaczyna sie nastepny nieprzyjemny epizod na naszej stronie z udzia?em SebyZ, który wystarczy?o, zeby spyta? sie mnie na gg lub PW: czy nie widzia?em przypadkiem jego modu o artyku?ach w panelu. albo by zaznaczy?, i da? mi link, ?e robi? juz cos podobnego. A w ogóle z tego co w?a?nie widz? w Twoim "modzie" - to jednak inaczej go zrobi?es, kolego, kod jest jest nieco inny niz mój, i kazdy kto cho? ma mgliste pojecie o Fusionie, przyzna mi racj?! Na koniec pozdrawiam naszego drogiego kolege SebeZ, który zdaje sie nie moze sie doczeka?, kiedy zostanie u nas moderatorem. Nie bede wiecej pisa?, nie bede tez z Toba prowadzic dyskusji na ten temat, nie zni?? si? do tego i nie dam si? w tak prostacki sposób sprowokowa?. Podejrzewam dzieciaku, ?e masz jakies 14-16 lat, jeszcze wiele musisz si? nauczy?, bardzo wiele... |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 06.03.2005 00:21:23
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
Co? za nisko oceniasz ludzi. Tak mi si? przynajmniej wydaje. 15-16 lat to mo?e masz TY. Wystarczy sprawdzi? mój katalog w GG i bys wiedzia? dok?adnie ![]() ![]() A napisa?em ?e to plagiat bo zamieszcza?em taki sam panel, a raczej taki kod umieszczony w panelu. Nie napisa?em ?e to jest akurat mój kod. (ten w tym topicu tuatj) (...)Tak wi?c zaczyna sie nastepny nieprzyjemny epizod na naszej stronie z udzia?em SebyZ(...) Tylko ?e ja nie wiem kto go zaczyna. To Ty rozpisa?es si? na stron? formatu A4, a... Moim celem by?o zauwa?enie ?e juz cos takiego jest na forum. Zreszt? sam zobacz http://www.php-fu...ead_id=675 (...)ja nie korzystam z modów, ja w miare potrzeby robie je sam(...) a czy uwa?asz ?e ja tak nie robi? ![]() ![]() ![]() (...)Tak sie sk?ada, ?e nie mia?em jeszce do czynienia z zadna Twoja modyfikacj?(...) Oj! mia?es, mia?es napewno. Jako moderator widzisz moje posty. W wi?kszej cz?sci z nich zamieszczam jaki? kod. Zdarzaja si? i modyfikacje ![]() ![]() Na koniec pozdrawiam naszego drogiego kolege SebeZ, który zdaje sie nie moze sie doczeka?, kiedy zostanie u nas moderatorem. Ciekawe po co mi to?? ?eby u?era? si? z lud?mi?? Sk?d masz takie przypuszczenia?? Bo to nie s? fakty. No i ja tez ju? ko?cz?. Odpisa?em na to co sam zacz??e?, a raczej na teksty które we mnie godz?. Pozdro Edytowane przez SebaZ dnia 06.03.2005 00:29:49 Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
zszywak |
Dodany dnia 06.03.2005 00:31:38
|
mój kod jest powyzej, a oto kod SebyZ: i drugi plik: sprawa dotyczy tego samego, a inaczej ujeta, prawda? wi?c po co to by?o SebaZ? szczerze mówiac nie rozumiem! Dodatkowo: kod SebyZ s?uzy do umiesczania w panelu, a mój do wklejenia do infopages czy strony informacyjnej. Takich kodów jak mój sa setki, bo kazdy moze go zrobi?. A co do Twoich modów na forum, niestety, jakos ani jednego nie sprawdza?em..., ale dzieki za zwrócenie uwagi - teraz sie w?asnie zabra?em za ich sprawdzanie.. Na pozosta?e Twoje zarzuty nie odpowiadam, bo sa tego niewarte. Mimo tego - pozdrawiam Edytowane przez zszywak dnia 06.03.2005 00:35:02 |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 06.03.2005 00:46:04
|
i na tym ko?cz? nasz? bezsensown? dyskusj? (bo to w ko?cu forum dyskusyjne![]() ![]() ![]() ![]() I ja tak?e pozdrawiam Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 06.03.2005 00:50:06
|
heheheheheheheeheheheehehe a jednak sam si? pomyli?em. Zapomnia?em dodac ?e Zszywak ma racj?: jego kod jest do CustomPage a mój do panelu, ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby jeden i drugi wykorzysta? w jednym i drugim module php-fusion. Pozdro Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
zszywak |
Dodany dnia 06.03.2005 01:08:10
|
Dzieki SebaZ za zauwazenie tego.. Skoro zosta?o to wyjasnione, nie widze powodu, dla którego dalej by sie nad tym rozwodzi?. Peace miedzy SebaZ a zszywak ![]() Pozdrawiam |
|
|
zer0 |
Dodany dnia 06.03.2005 01:48:58
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 343 Pomógł: 1 Data rejestracji: 29.07.2004 23:20 |
![]() ![]() - ww.old www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
|
woymil |
Dodany dnia 09.03.2005 08:58:55
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 86 Data rejestracji: 08.01.2005 17:36 |
Nie wnikam kto ma tu racje a kto nie, wkleilem na swoja stronke kod z pierwszego posta i dziala, wlasnie czegos takiego szukalem, a ze nie znam sie na PHP to bylem w kropce, dzieki ci Zszywak za ten skrypcik, Okazal sie bardzo przydatny. Jeszcze raz dziekuje ![]() Koordynator Podlaskiego Stowarzyszenia
Badaczy Zjawisk Niezwyk?ych "Terra Incognita" http://ti.org.pl |
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 06.11.2005 10:52:24
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 ![]() Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Poprawi?em kod zszywaka do wy?wietlania artów z kategorii na stronach informacyjnych do dzia?ania z wersj? 6.00.1xx i 6.00.2xx |
|
|
gieldowo_pl |
Dodany dnia 31.12.2006 20:45:58
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 62 Pomógł: 3 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 03.12.2006 00:19 |
A czy móg?by kto? napisa?, jak zmodyfikowa? kod podany przez @JazOOn, tak aby wy?wietla?o powiedzmy 10 artyku?ów z danej kategorii i zarazem by?y one rozmieszczone, wed?ug dodania? (tzn. ostatni artyku? w?druje na pocz?tek listy) pozdrawiam ![]() |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 07.01.2007 15:50:56
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Ponizej gotowy kod do wstawienia w panel: Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |