Zobacz temat
|
Wtyczki Infusions
|
|
| MaxP |
Dodany dnia 28.11.2006 22:06:48
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 27.11.2006 19:20 |
Wiem ?e mo?e si? to wyda? wszystkim b?ache ale nie mam poj?cia gdzie mam skopiowa? pliki wtyczek, czy maj? by? rozpakowane, ?eby poajwi?y mi si? w "Zarz?dzanie Stron?" w panelu "Zarz?dzanie wtyczkami Infusion". Próbowa?em w katalogu infusions z rozpakowanymi i spakowanymi. Wtyczki ?ci?ga?em z http://mods.php-f... czyli waszej strony. Mam wersj? 6.00.300 a wtyczki ?ci?ga?em z kategorii "Mods & Infusions v6.00.2xx & v6.00.3xx" wi?c wszystko powinno by? OK. Prosz? o porad?. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 30.10.2025 15:23:30
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| jantom |
Dodany dnia 28.11.2006 22:15:03
|
|
Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Pierwszym krokiem instalacji infusiona jest Czasem trzeba te? sprawdzi?, w jaki sposób by? on spakowany - niektórzy autorzy wrzucaj? do paczki sam niezb?dny folder (wtedy zawarto?? archiwum idzie do /infusions), innym razem przystosowuj? paczk? do bezproblemowego wrzucenia na serwer. No i wi?kszo?? wtyczek zawiera jakie? readme z instrukcj? instalki - czasami warto go poszuka?.
wys?anie na serwer FTP zawarto?ci archiwum, w którym si? znajdowa?, do katalogu /infusions. Nast?pnie logujemy si? na stron? jako administrator i przechodzimy do Zarz?dzania wtyczkami Infusion. W sekcji Wtyczki mamy list? wtyczek, które mamy na serwerze. Wybieramy nazw? naszej wtyczki (b?dzie na czerwono) i klikamy na Zainstaluj. W takich momentach kurs jest przydatny ![]() Edytowane przez jantom dnia 28.11.2006 22:15:55 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |