ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Artyku?y i komentarze w profilu usera
Leo
Witam,

chcia?em doda? do profile.php wykaz tutu?ów artyku?ów jakie doda? user jak i komentarze dadane przez niego (komentarze tylko z artyku?ów).

Mam problem gdy? nie wiem jak powinny wygl?da? zapytania do bazy w obu przypadkach. Od strony u?o?enia tego w tabele itp. to juz sobie poradze ale gdyby kto? by? w stanie pomóc mi z tym od strony zapyta? by?bym bardzo wdzi?czny.

pozdrawiam

www.tutorials.isx.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 20:22:16
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Tylko pokazuj? któr?dy:
if (iMEMBER) {
openside($userdata['user_name']);
$result = dbquery("SELECT * FROM ".DB_PREFIX."articles WHERE article_name='".$userdata['user_id']."'");
while($data = dbarray($result)){
echo "<a href='readarticle.php?article_id=".$data['article_id']."'>".$data['article_subject']."<br></a>\n";}

te czerwone jest dopisane pod oryginalnym kodem user_info_panel 6.01.6
Tak mniej wi?cej wygl?da zapytanie do tytu?ów artyku?ów i link do tre?ci wy?wietlanie to ju? kosmetyka-pole dla Ciebie podobnie z komentarzami tylko inna tabela ale zasada ta sama
Edytowane przez wlodekp dnia 26.11.2006 02:47:02

wlodekp.europa.pl
slawekneo
@wlodekp kod zapytania ktory powinien wstawic @leo do profile.php powinien wygladac tak (mala poprawka Twojego kodu)
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

wyjasnienie zapytanie poprzednie pokazywaloby artykuly osoby(usera) ogladajacej a nie ogladanej w przypadku gdy jest to gosc to nic niepokazuje

a co do prosby o kod z komentarzami to prosze bardzo w pliku profile.php pomiedzy linia 103 a 104 czyli

wklejasz ten kod

Pozdro!!
Edytowane przez slawekneo dnia 26.11.2006 19:13:25

Leo
Dzi?ki panowie za rady :)

Co do mojej prawie ostatecznej wersji to wygl?da ona tak:

I jako? dzia?a ale jeszcze chc? doda? kilka rzeczy.

Mam w?a?nie jedno pytanko jak b?dzie wygl?da?a w moim przypadku wersja dla tutaj Tutoriali (domy?lnie komentarzy) gdy ich b?dzie brak czyli "else" jak to zrobi?em dla komentarzy. Gdy? wyskakuja mi b??dy i nie moge sobie poradzi?.
Edit:
A jednak w obu wypadkach to nie dziala. Chodzi mi o to ?e jak b?dzie brak artów czy komentarzy to ?eby po rozwini?ciu wy?wietli? si? napis "Brak...."

pozdrawiam
Edytowane przez Leo dnia 26.11.2006 19:25:58

www.tutorials.isx.pl
slawekneo

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
@slawekneo masz racj? nie wstawia?em kodu do profilu tylko do user_info_panel widoczne tylko po zalogowaniu, a jemu nie o to chodzi?o-tylko o profil. ?le zinterpretowa?em pytanie-Ty natomiast poprawnie.

wlodekp.europa.pl
Rap
Chcia?bym mie? tylko Artyku?y, bez komentarzy, i gdy pod grupami u?ytkownika wklejam:

To strona si? roz?azi, ksi?ga go?ci u?ytkownika znika... Oto ca?e profile.php:

soldier175
A nie wiecie jak zrobi? ?eby by?o wida? posty u?ytkownika po klikni?ciu na "posty na forum " w jego profilu ?

slawekneo napisa?/a:

a co do prosby o kod z komentarzami to prosze bardzo w pliku profile.php pomiedzy linia 103 a 104 czyli

wklejasz ten kod

Pozdro!!

Jako? to nie dzia?a niestety, nic si? nie dzieje.
Edytowane przez soldier175 dnia 04.01.2007 22:57:20

Sagitarius
mam tutaj mod, którego pasowa?o by przerobi?.. wi??e si? z tematem..

Niestety modyfikacja nie dzia?a poprawnie. Czasem wy?wietla arty, czasem nie.. nie wiem dlaczego..

http://www.portal-pisarski.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl