ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Edytowanie ?ród?a strony...
Rap
Gdy na moim portalu klikne prawym przyciskiem myszy i zaznacze poka? ?ród?o strony pokazuje mi sie takie co?:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Gdzie moge to wyedytowa???

W?cibski Go??
Dodany dnia 30.10.2025 09:06:17
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
mugolek
jak to wyedytowa?? no normalnie wklejasz to do notanika i edytujeszGrin jak to zapisa?em w .html to przenios?o mnie na jak?? strone. w czym problem?

Rap
?le si? wyrazi?em, nie wiem gdzie to jest??Wink

mugolek
aha. ale jakim cudem masz tylko tyle kodu a strona ci si? wy?wietla? czy nic nie ma? A i ten kod nie wiem czego ale na firefoxie nie chodzi. A to pewnie bedzie w news.php albo index.php albo jeszcze co innego.

MeTeo
wtr?c? si? do tematu bo chyba zaraz mn? walnie o ?cian? (odleg?o?? 1m). Jest to ogólny kod który przegl?darka czyta Smile zwró? uwag? na to ?e wszystko jest zbudowane z html i css w tym ?ródle a php-fusion jest g?ównie oparty o php Grin i w?a?ciwie takiego kodu w kodzie php-fusiona nie ma Grin powiedz co chcesz zmieni? to postaramy si? pomóc Grin

Rap
ehh, w index.php jest pusto, co mnie zaskoczy?o, strona dzia?a, co do zmienienia to chcia?bym usun?c wszystkie informacje oprócz opisu portalu czyli 1 linijka, a niepodoba mi sie tekst: ze nie obs?uguje ramek;/ nawet w google w opisie jest ?e nieobs?uguje ramek

jantom
Najwa?niejszym fragmentem jest
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
Wszystkie aliasy jako? musz? dzia?a? i je?li ustawisz maskowanie starego adresu (nieraz to jest jedyna opcja), to system dzia?a w taki sposób (omówienie na konkretnym przyk?adzie): wczytuje stron? z serwera XT.PL, w której wczytywana jest strona http://www.sk8tm.... Czyli gdy chcesz podejrze? ?ród?o strony, to ogl?dasz t? z XT, a nie swoj?.
Podsumowuj?c - jedyna mo?liwo?? edycji - bezpo?rednio na serwerze aliasodawcy.
Edytowane przez jantom dnia 17.11.2006 16:04:46

http://jantom.info
SebaZ
to jest kod od yoyo.pl reklamy itp... nie radze usuwac Smile
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Rap
ehh, dzi?ki za wyja?nienia ;/

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl