Zobacz temat
| MOD-Navigation Panel 3in1 - problem. | |
| wilczek | Dodany dnia 28.10.2006 20:19:44 | 
|  Pocz?tkuj?cy  Postów: 137 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 09.06.2006 13:02 | Witam. Zainstalowa?em sobie MOD-Navigation Panel 3in1 ale co? mi nie chce dzia?a ... gdy wchodz? w pa>zs>Menu strony i dodaje kategorie kategoria sie dodaje, ale gdy chce doda? link do tej kategori link mi sie nie dodaje ... tak samo jak sie wyloguje to wogule nie widac nawigacji a jak sie zaloguje to wida? tylko to :  a po wylogowaniu nie wida? wogule panelu nawigacji ... Adres strony : http://www.wolfs.... Pozdrawiam, wilczek. | 
|  | |
| W?cibski Go?? | Dodany dnia 30.10.2025 06:40:20 | 
| Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |   | 
| IP: localhost | |
| Abodzio | Dodany dnia 08.11.2006 15:26:28 | 
|  Przedszkolak  Postów: 11 Data rejestracji: 09.01.2006 10:46 | Ja mam niestety dok?adnie ten sam problem - wcze?niej nie mog?em sobie poradzi? z zainstalowaniem - by?y problemy w kwestii bazy danych, tabel itp. Na szcz??cie ten prpoblem mam ju? z g?owy. Ale pomimo tego, ?e jest zainstalowany, nie mo?na doda? ?adnych linków pomimo tego ?e dodaj? - one si? nie pojawiaj?. Kategorie owszem - ale je?li zaznacz? ?e ma by? rozwijalna to pomimo tego si? nie rozwija. Czy jest kto? kto mo?e pomóc w tej sprawie?? | 
|  | |
| Przejdź do forum: |