Zobacz temat
|
Pierwsze kroki-pierwszy problem.
|
|
| Hugster |
Dodany dnia 24.10.2006 09:33:41
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 24.10.2006 09:23 |
Witam. Mój pierwszy post, ale co? czuj? ?e nieostatni... Rzecz jasna jestem pocz?tkuj?cym u?ytkownikiem php-fusion, ale do rzeczy. ?ci?gn??em najnowasz? wersj? fusion'a, zainstalowa?em, skofigurowa?em, przejrza?em funkcje i widz? ?e oprogramowanie mo?e du?o... Ale mój problem pojawi? si? ju? na pocz?tku , nie wiem jak mam doda? now? podstron?. Poustawia?em panele, do Menu doda?em link do podstrony "mecze" gdzie maj? by? aktualne wyniki spotka?, ale nie wiem jak doda? tak? strone. Chcia?bym jednocze?nie, ?eby z pozycji "zarz?dzania tre?ci?" w ?atwy sposób mo?na by?o wstwia? aktualne dane. Czy po stworzeniu takiej strony (jak ju? mi si? uda) musz? na niej stworzy? jak?? 'kategorie artku?ów' a potem jedynie przez dodawanie nowych artyku?ów aktualizowa? podstron??Mam nadzieje ?e nie namiesza?em za bardzo... Ju? z tego miejsca wielkie dzi?ki za odpowiedzi. Pozdrawiam |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 30.10.2025 07:09:08
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| jantom |
Dodany dnia 24.10.2006 09:51:31
|
|
Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Poradnik i Strony informacyjne. Witamy na forum. Podoba mi sie Twoja aktywnosc!!/Pieka Edytowane przez Pieka dnia 24.10.2006 09:53:46 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

, nie wiem jak mam doda? now? podstron?. Poustawia?em panele, do Menu doda?em link do podstrony "mecze" gdzie maj? by? aktualne wyniki spotka?, ale nie wiem jak doda? tak? strone. Chcia?bym jednocze?nie, ?eby z pozycji "zarz?dzania tre?ci?" w ?atwy sposób mo?na by?o wstwia? aktualne dane. Czy po stworzeniu takiej strony (jak ju? mi si? uda) musz? na niej stworzy? jak?? 'kategorie artku?ów' a potem jedynie przez dodawanie nowych artyku?ów aktualizowa? podstron??