ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
logowanie w logo
adonis
szuka?em i jakos nic nie znalaz?em,jak to zrobic aby logowanie by?o na górze np tam gdzie jest moje logo,wiem ze to sie robi w theme php. i chyba zawartosc pliku user_info_panel.php prezeniesc do niego?prosze o wskazówki.Sad

http://progwebsat.info
W?cibski Go??
Dodany dnia 29.10.2025 09:55:18
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
spinax
Dokladnie tylko ze nie wszytko jak leci w user_info_panel.php tylko rzeczywisty kod ktora za to odpowiada np juz bez openside(bo po co on tam nam). wzucic gdzies do render_header w theme.php tam gdzie uwazasz za sluzne i estetyczne.

I mala rade pewnie wzucic chcesz do tabeli to przed kodem logowania(juz po wklejeniu do theme.php przyjmuje ze gdzies w tabeli gdzie jest otwarte echo) zamknij echo i na koncu tego kodu otworz echo od nowa. Gdyz wszytkie znaki html musza znajdowac sie w echo" ";

troche zakrecilem ale sadze ze sie polapiesz o co mi biega

http://bateam.info
as
Niniejszym o?wiadczam, ?e jeste? leniem patentowym, zadajesz du?o g?upich i naiwnych w swojej formie pyta? na naszym Forum, powo?uj?c si? na rzekom? niewiedz? w dziedzinie PHP lub niemo?no?? wyszukania czego? tam w Szukajce, co ma usprawiedliwia? Twoje patentowe lenistwo. Ju? od d?u?szego czasu przygl?dam si? Twoim poczynaniom i musz? stwierdzi?, ?e i tak dziwne jest to, i? uda?o Ci si? napisa? 86 postów bez bana do?ywotniego. Z?ama?e? do tej pory wszystkie przepisy, które rz?dz? tym Forum i jak narazie uchodzi?o Ci to na sucho. Twój czas na tym Forum si? jednak ko?czy wprost proporcjonalnie do utraty przez moj? osob? cierpliwo?ci i pob?a?ania takim jak Twoje zachowaniom...

TO i TO... i zastanów si? zanim napiszesz swój nast?pny naiwnie brzmi?cy post lub za?o?ysz swój leniem podszyty temat...
as

Next_Level
we? inny them (design) znajd? w nim kod odpowiadaj?cy za wyszukiwanie, chyba nie jest to tak ci??ko zauwa?y?, a nast?pnie wklej go w odpowiednie miejsce na swojej stronie. Ewentualnie wprowad? kilka poprawek. Dojd? do tego samemu, a pó?niej w ko?cu kod nie stanie si? dla Ciebie taki "wrogi". Je?li b?dziesz si? ca?y czas pyta? o to, ?eby kto? Ci gotowy skrypt/kod "podstawi? pod nos" to prosz? bardzo, ale w?tpi?, ?eby za ka?dym razem kto? Ci go dawa?. Zacznij my?le? pozytywnie i dojd? do czego? w ko?cu SAM, a b?dziesz mia? z tego wi?ksz? satysfakcj?. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam
Pozdrawiam, Next Level

Wszelkie sprawy zwi?zane ze zleceniami lub pytania prosz? kierowa? na adres:

www.nldesign.pl
adonis
as co ty taki ci?gle m?dry jestes?,wszyscy wiemy ze szukajka w fusion dziala troche do dupy,forum jest aby pomagac,szkoda wam miejsca w bazie danych na posty,poczytaj swoje wypowiedzi.kazdego odsy?asz do szukajki,to jest twoja pomoc?,moze bedziesz odsy?a? do google?.spinax dzieki,wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwa?em
Edytowane przez adonis dnia 07.10.2006 12:01:06

http://progwebsat.info
Pieka
adonis napisa?/a:
as co ty taki ci?gle m?dry jestes?,wszyscy wiemy ze szukajka w fusion dziala troche do dupy,forum jest aby pomagac,szkoda wam miejsca w bazie danych na posty,poczytaj swoje wypowiedzi.kazdego odsy?asz do szukajki,to jest twoja pomoc?,moze bedziesz odsy?a? do google?.spinax dzieki,wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwa?em

Ja o tym nie wiem, drogi kolego.
Dziala wrecz wysmienicie, tylko Ty jestes leniwy!!!
Przyklad:
http://php-fusion...ad_id=6318

Jeszcze raz napiszesz, ze nie bylo, a znajde i to w dodatku np. przyklejone, to bedzie to ostatnie, co napiszesz na tym forum.
Edytowane przez Pieka dnia 07.10.2006 12:09:22
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marpar
,wszyscy wiemy ze szukajka w fusion dziala troche do dupy

1. Szukajka na supporcie jest troszke poprawiona ni? w normalnym fusionie i dzia?a bardzo dobrze.
2. Sam poszukiwa?em tematu jak zrobi? logowanie w logu i po wpisaniu w tej?e "[cenzura]atej" wyszukiwarce frazy "panel logowania w logu" na drugim miejscu wyskakuje mi temat wymieniony ju? wcze?niej prze? as'a i Pieke.

Poprostu brak s?ów patrz?? na takich userów Sad
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl