Zobacz temat
|
Ustawinia kodowania w MySQL
|
|
| matisadzik |
Dodany dnia 30.08.2006 15:15:29
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 25 Data rejestracji: 30.08.2006 15:09 |
Jestem nowym i zielonym (jak trawa na wiosn?) userem phpfusion. Otó? po zainstalowaniu powy?szego na serwerze, okazuje si?, ?e nie wszystko dzia?a jak nale?y. Otó? tekst który wprowadzam z klawiatury jest wy?wietlny w pe?ni poprawnie. Natomiast menu strony i tekst w innych panelach jest pozbawiony polskich znaków, które zast?pywane s? pytajnikami. Podejrzewam, ?e ten problem mog?a by rozwi?za? zmiana ustawienia kodowania w MySQL. Kto? mi mo?e pomóc? P.S. Korzysta?em ju? z szukajki, ale nie znalaz?em nic co by mog?o mi w jaki? sposób pomóc. ![]() |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 27.10.2025 22:00:53
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Pieka |
Dodany dnia 30.08.2006 20:29:20
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
matisadzik napisa?/a: Jestem nowym i zielonym (jak trawa na wiosn?) userem phpfusion. Otó? po zainstalowaniu powy?szego na serwerze, okazuje si?, ?e nie wszystko dzia?a jak nale?y. Otó? tekst który wprowadzam z klawiatury jest wy?wietlny w pe?ni poprawnie. Natomiast menu strony i tekst w innych panelach jest pozbawiony polskich znaków, które zast?pywane s? pytajnikami. Podejrzewam, ?e ten problem mog?a by rozwi?za? zmiana ustawienia kodowania w MySQL. Kto? mi mo?e pomóc? P.S. Korzysta?em ju? z szukajki, ale nie znalaz?em nic co by mog?o mi w jaki? sposób pomóc. ![]() Wystarczylo wpisac "polskie znaki", by dostac odpowiedzi, ale po co.... http://www.php-fu...ad_id=5935 Temat zamykam!! Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |