ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Instalacja
 Drukuj temat
Dla tych co maja problem z intalacja - "Prometheus"
pputrycz
Wiec... kto mial taki problem ??

Warning: main(fusion_themes/Prometheus/theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/eraaz.freestarthost.com/install/install.php on line 13

Fatal error: main(): Failed opening required 'fusion_themes/Prometheus/theme.php'

prawie kazdy .. Smile w sumie doszlem do tego ze
zazwyczaj kopiujac pliki na serwer uzywa sie Total Commandera..
prawie kazdy przy kopiowaniu zaznacza .. zmieniaj nazwy na male litery..
jednak KOPIUJAC PHP-FUSION nalezy trgo nie robic! Cool
ponowne przegrywanie nic nie daje.. :/

Recepta:
Odznacz pole "Zmien na ma?e litery w nazwach plikow" - Total commander i wszystko bedzie wporzadalu Pfft Grin

czyz nie mam racji ?? Pfft heh

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 10:50:22
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
tak masz racj?.

jak do tego doszed?e???? GrinGrinGrin

(nie odpowiadaj bo to pytanie ironiczne Wink i retoryczne)
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

seba22
WoW JEstes prawdziwy Master Smile
<br>
</b> Po takiej odpowiedzi ?mia?o mo?esz oczekiwa? ze dostaniesz tu status admina ! <b>

<br>
Te tagi to jajca wiem ze tu jest bbcode Smile
Moje konto w spo?eczno?ci Administratorów:
http://mojserwer....

SebaZ
sorki jesli ci? urazi?em. To tylko nieszkodliwy ?art.

A tak swoja drog? to o co Ci chodzi z tym adminem??ShockShock
A czy ja chc? nim zosta??? Pomagam jak mog?, a w?tpi? ?ebym nim zosta? tutaj( no mo?e kiedy? GrinGrinGrin - ale zapytaj AROX'a bo nawet si? nie zastanawia?em na tym)
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

seba22
pochzanilo mi sie... mialo byc wypowiedzi GrinDDDDDDDDDDDD

Chcialem sie przylaczyc do twojej odpowiedzi Grin
Moje konto w spo?eczno?ci Administratorów:
http://mojserwer....

pputrycz
eeee... chcialem pomuc....Cool

To nie ja pisalem ze ponowne kopiowanie pomaga....Smile jak tu ktos pisal.. co bylo totalna cha?a .. Smile
z tego co wiem to nikt o tym tu nie pisal wczesniej... Grin
paps ..heh

ziombka
A my?la?em ?e ja jestem lam? Shock
WWW.ZIOMBKA.PRV.PL - prosz? o pomoc w rozkr?caniu stronki i forum

www.ziombka.prv.pl
marekmlk
Cze??!!

Mam identyczny problem jaki zosta? opisany. Prawda, u?ywam Total Commandera ALE podczas kopiowania mam odznaczon? zamian? du?ych liter na ma?e. Wszystko ?adnie si? kopiuje, jednak kiedy chce uruchomi? instalacje to wyskakuje mi ten b??d.

Z PHP-Fusion dopiero zaczynam wi?c jestem zielony jak wiosenna trawa.Grin.
Mój serwer to: freefronthost.com, a aders przysz?ej stronki to:http://rcportal.f...onthot.com.
Jakby si? kto? pyta? tematyka modelarska.

Pozdrawiam
marekmlk

http;//radawiecrc.prv.pl
Shaolin
A nie usune?e? przypadkiem katalogu ze skór? Prometheus...?
working

marekmlk
Nie, nie, nie...

A? taki g?upi nie jestem. SmileZrszt? jak tylko nagra?em pliki na serwer chcia?em uruchomic instalacje. Ale nici z tego ...

Spróbuj? jeszcze na innym serwerze, bo ten jest jakis dziwny (nie chodzi?o na nim poprawnie forum phpBB )Sad

marekmlk
Edytowane przez marekmlk dnia 26.02.2005 12:01:53

http;//radawiecrc.prv.pl
marekmlk
Eureka!

Rozwi?za?em problem, by? tak banalny, ?e wstyd napisa?.Grin
Dzi?kuj? wszystkim za pomoc.

http;//radawiecrc.prv.pl
Nevethir
ziombka napisa?:
A my?la?em ?e ja jestem lam? Shock

hmm mo?e jestes wybrancem, ale daruj sobie te durne obra?anie, po prostu s? ludzie którzy zaczynaj? zabaw? z webmasterstwem, i musz? si? gdzie? uczy?...

http://pblang.prv.pl
yoshione
ej pomozcie mi !! na lycosie insta;uje i lipa to jest juz moja ostatnia deska ratunku ten lycos bo juz na 5 innych serwerach instalowalem ale na zadnym niechce odpalic jedynie na pierwszym mi sie udalo ale serwer padl i NIeCH mi ktos pomoze przy instalacji moje konto www.members.lycos... zrobilem wszytsko co napisaliscie i nic. Ciekawe czy znadjdzie sie tu jakas dobra dusza by mi pomoc Grin
Edytowane przez yoshione dnia 10.03.2005 17:06:22

Jackoi
ja mam ten sam problem i nie moge dojsc :/
marekmlk napisz jak rozwiazales ten problem :/

[12-Mar-2005 23:25:31] PHP Warning: main(fusion_themes/Prometheus/theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/lara/public_html/install/install.php on line 23
[12-Mar-2005 23:25:31] PHP Warning: main(fusion_themes/Prometheus/theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/lara/public_html/install/install.php on line 23
[12-Mar-2005 23:25:31] PHP Fatal error: main(): Failed opening required 'fusion_themes/Prometheus/theme.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'Wink in /home/lara/public_html/install/install.php on line 23

SebaZ
a przet?umacz sobie co jest napisane w tym b??dzie to si? dowiesz Pfft
w install.php zmie? nazw? skórki, albo do folderu z Prometheus wgraj zawarto?? innej, bo ta ma jaki? b?ad

Jackoi
zrobi?em tak jak napisa?e? a on dalej ten sam b?ad wy?wietla Angry

SebaZ
a napewno masz wgran? skórk? na serwer i wszystkie pliki??

Jackoi
tak, wszystko robilem co bylo napisane, wrzucilem pliki na serwer, ustawilem chmody. Jak nie dzialala tamta to zmienilem w pliku install na inna skorke tez nie dzialalo to podmienialem je. I dalej nie dziala :/

SebaZ
b??d wyra?nie pokazuje ?e na serwerze brak jest plików.

SebaZ
aha jesli uzywasz TotalCommandera to zmie? ustawienia tak jak w pierwszym postcie tego tematu napisa? pputrycz.
Najprawdopodobniej TC zmienia wielko?ci liter - co ma ogromne znaczenie dla Linuksa (serwer) i j?zyka programowania c++ oraz jego pochodnych jak? jest PHP

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl