Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Złamana licencja
Witam. Mam problem z avatarami, a konkretnie nie mog? go doda?. Obrazek jest w rozmiarach 90x90px, wa?y 10 kb a i tak go nie wida? na forum. To samo jest na mojej stronie. Pokazuje si? obrazek z napisem "ingen avatar".
HELP!
O warto?ciach CHMOD dla folderu images i innych co? s?ysza?a - ili niet ?... a Szukajki u?ywa?a z has?em avatar lub awatar - ili niet ?... a Regulamin czyta?a i Elementarz - ili niet ?...
Złamana licencja
Przeszuka?em forum. Znalaz?em conieco. Po cz??ci sam robi?em b??d, bo dodawa?em spacje w nazwie awatarka. Teraz nie ma ich, ale na przyk?adzie tego forum wida?, ?e avatar sie nie wy?wietla. Mimo ?e jest 90x90 i wa?y 10 kb. Co do holery jasnej jest grane!?
Aha przed chwila sprawdzilem. Avatar jest na serwerze. Tylko go nie pokazuje!
Edytowane przez maq dnia 23.08.2006 13:29:23
mam podobny problem... na katalogu images i podkatalogu avatars jest CHMOD 777 i dalej nie dziala... avatar ma rozmiar 100x100 i wazy 10kb wiec miesci sie w ustawieniach domyslnych... o co chodzi??