Zobacz temat
|
Zaawansowany Panel Administracyjny
|
|
| Flux |
Dodany dnia 22.08.2006 01:39:32
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 46 Data rejestracji: 13.05.2005 16:41 |
Witam wszystkich! Nazywam si? Flux i jestem G?ównym Administratorem serwisu Fusion-MC. Pragn? podzieli? si? z Wami moj? najnowsz? modyfikacj?, no w zasadze to jej screenem. Otó? od jakiego? czasu pracuj? nad ulepszeniem Fusionowego Panelu Administracyjnego. Dzi? projekt ten wszed? w faz? zamkni?tych Beta-Testów dlatego uzna?em, i? mog? zademonstrowa? Wam efekt mojej ci??kiej pracy. Je?eli moja praca zostanie przez Was doceniona to po jej uko?czeniu opublikuj? j? na FMC. Co ciekawe modyfikacja ta dzia?a z ka?d? wersj? PHP-Fusion, nawet z eXtreme-Pack! O poziom bezpiecze?stwa nie ma co si? jednak martwi?. Wszystkie zabezpieczenia z oryginalnego pliku zosta?y przeniesione do ZPA tak?e b?dziecie mogli spa? spokojnie. ![]() Zapraszam do komentowania! SCREEN |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 16:07:29
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| gateway |
Dodany dnia 22.08.2006 09:29:01
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 119 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 04.02.2006 09:07 Złamana licencja |
Super spisa?e? is? kiedy b?dzie mo?na to ?ci?gn??? |
|
|
|
| Flux |
Dodany dnia 22.08.2006 12:56:33
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 46 Data rejestracji: 13.05.2005 16:41 |
Dzi?ki za uznanie. Pobra? b?dzie mo?na ów prac? gdy sko?cz? si? testy oraz gdy zainteresowanie b?dzie wystarczaj?co du?e. 50% sukcesu zale?y tylko i wy??cznie od Was. ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
| oronsko |
Dodany dnia 25.08.2006 10:48:20
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 119 Pomógł: 3 Data rejestracji: 10.08.2006 09:37 |
Super sprawa ![]() Jestem przekonany ?e zainteresowanie b?dzie przeogromne i je?li masz limit na serwerze to zostanie przekroczony ![]() naprawde exstra sprawa, trzymam kciuki za jak najszybsze pozytywne zako?czenie testów ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

Otó? od jakiego? czasu pracuj? nad ulepszeniem Fusionowego Panelu Administracyjnego. Dzi? projekt ten wszed? w faz? zamkni?tych Beta-Testów dlatego uzna?em, i? mog? zademonstrowa? Wam efekt mojej ci??kiej pracy. Je?eli moja praca zostanie przez Was doceniona to po jej uko?czeniu opublikuj? j? na 

Pobra? b?dzie mo?na ów prac? gdy sko?cz? si? testy oraz gdy zainteresowanie b?dzie wystarczaj?co du?e.