Zobacz temat
|
Przypomnienie has?a mailem - problem
|
|
| elektryk |
Dodany dnia 10.08.2006 13:33:38
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 174 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 06.05.2006 23:38 |
Witam Na pocz?tek powiem ?eby nie zosta? sakzanym na BANicje: Wpisuje w szukajce"mail", "rejestracja mailem" zaznaczam szukaj w forum,tytu? i tekst. Widze ?e co? znalaz?o po ilo?ci stron jednak wy?wietla si? : 93 Posty na Forum wyników pasuj?cych do kryteriów wyszukiwania: Column 'forum_id' in from clause is ambiguousColumn 'forum_id' in from clause is ambiguous Postanowi?em za?o?y? nowy temat. Chc? ustawi? potwierdzenie rejestracji mailem a tak?e ?eby u?ytkjownicy serwisu potrafili skorzysta? z opcji przypomnij has?o. Chc? przenie?? serwis mam na serwerze OVH 1000GP+.info i pisze: Listy mailingowe nie Zapytam tak , co musi posiada? serwer ?eby by?a taka mo?liwo?? o której pisa?em wy?ej : Atomatyczne odpowiedzi @-mail ? Listy dyskusyjne? Listy mailingowe? |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 27.10.2025 15:17:12
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| proton |
Dodany dnia 10.08.2006 13:48:45
|
|
Bywalec ![]() Postów: 945 Pomógł: 22 Data rejestracji: 10.11.2005 18:29 |
Listy mailingowe nie nie maj? nic wsólnego z tym. Cho? szukajak nie dzia?a mo?n pobra? poradnik php-fusion chyba nie? Tam ci pisze. Ustawienia reejstracji znajdziesz w PA/Zarz?dzanie Stron?/Ustawienia Rejestracji tam w??czasz weryfiakcje przez e-mail. |
|
|
|
| elektryk |
Dodany dnia 10.08.2006 15:00:50
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 174 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 06.05.2006 23:38 |
Witam I tu zaczyna przemawia? rutyna Cho? szukajak nie dzia?a mo?n pobra? poradnik php-fusion chyba nie? Tam ci pisze. Szuka?em w poradniku wcze?niej i nie znalaz?em nawet wzmianki o tym co mnie interesuje. Proton z wielk? pretensj? odsy?asz mnie do poradnika, ?lepo wierz?c ?e s? tam odpowiedzi na wszelkie pytania zadawane przez u?ytkowników Fusiona. Proponowa?bym aktualizacje.... Wiem gdzie szuka? ustawienia rejestracji. Chc? tylko wybra? serwer na którym b?dzie mi dzia?a? rejestracja/przypomnienie has?a mailem i nie wiem czy OVH ( 1000GP+domena info) to ma. Tak przy okazji : 1.Czy kto? mo?e przes?a? przyk?adowy zrzut ekranu " Pozosta?e Ustawienia" bo chcia?bym zobaczyc jak te ustawienia SMTP wygl?daj? poprawnie? 2.Które serwery maja tak? mo?liwo?? ? z góry dzi?ki. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |