Zobacz temat
Moduł dzwonki mp3!
|
|
Sharky |
Dodany dnia 04.08.2006 21:45:02
|
Przedszkolak Postów: 55 Data rejestracji: 27.06.2006 18:59 |
Hej! Chciałbym zrobić stronę z darmowymi dzwonkami mp3 (real music), ale potrzebny mi jest moduł. Może być podobny do tego z Wapster'a (klik), czyli taki przycisk, żeby można było odsłuchać dzwonek, obok tytuł pod spodem (pod tytułem) wykonawca. Gdy kliknie się na tytuł otworzy się okienko POP-UP i tam powinno być napisane: "Jeśli chcesz pobrać ten dzwonek na swój telefon komórkowy to w przeglądarce WAP w swojej komórce wpisz: [ten text, a dokładnie link chce ustawiać w panelu admina]Pamiętaj, żeby przed ściągnięciem dzwonka upewnić się czy twój telefon obsługuje format MP3". Powinna też być taka lista z dzwonkami, jak na Wapsterze. W panelu admina chce mieć następujące opcje: -Opcje ogólne dzwonków [może być inna nazwa] tutaj mogę ustawiać ile dzwonków ma się wyświetlać na jednej stronie i jak mają się ustawiać w kolejności alfabetycznej czy w kolejności, które zostały pierwsze dodane itp. -Uploadowanie dzwonków tutaj będę wpisywał Nazwe wykonawcy, tytuł piosenki i opcja albo uploadowania pliku na serwer albo podanie adresu URL, w przypadku uploadowania pliku na serwer do folderu: dzwonki/realmusic/. Właśnie wtedy jak podam URL lub uploaduje plik na server i zatwierdze dzwonek, w polu (POP-UP), gdy ktoś będzie chciał go pobrać będzie napisany adres URL, który wcześniej podałem lub adres dzwonki/realmusic/[nazwapiosenki], gdy UPLOADOWAŁEM plik na server. Dodatkowo chciałbym takie coś, że w panelu mogę umieścić listę najnowszych piosenek z przyciskiem do ich odsłuchiwania . Cena do uzgodnienia! Edytowane przez Sharky dnia 05.08.2006 11:29:45 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 01.11.2024 00:52:26
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |