ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,396
Najnowszy użytkownik: Kelly Melody

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Moduł dzwonki mp3!
Sharky
Hej!
Chciałbym zrobić stronę z darmowymi dzwonkami mp3 (real music), ale potrzebny mi jest moduł. Może być podobny do tego z Wapster'a (klik), czyli taki przycisk, żeby można było odsłuchać dzwonek, obok tytuł pod spodem (pod tytułem) wykonawca. Gdy kliknie się na tytuł otworzy się okienko POP-UP i tam powinno być napisane: "Jeśli chcesz pobrać ten dzwonek na swój telefon komórkowy to w przeglądarce WAP w swojej komórce wpisz: [ten text, a dokładnie link chce ustawiać w panelu admina]Pamiętaj, żeby przed ściągnięciem dzwonka upewnić się czy twój telefon obsługuje format MP3". Powinna też być taka lista z dzwonkami, jak na Wapsterze. W panelu admina chce mieć następujące opcje:
-Opcje ogólne dzwonków [może być inna nazwa] tutaj mogę ustawiać ile dzwonków ma się wyświetlać na jednej stronie i jak mają się ustawiać w kolejności alfabetycznej czy w kolejności, które zostały pierwsze dodane itp.
-Uploadowanie dzwonków tutaj będę wpisywał Nazwe wykonawcy, tytuł piosenki i opcja albo uploadowania pliku na serwer albo podanie adresu URL, w przypadku uploadowania pliku na serwer do folderu: dzwonki/realmusic/. Właśnie wtedy jak podam URL lub uploaduje plik na server i zatwierdze dzwonek, w polu (POP-UP), gdy ktoś będzie chciał go pobrać będzie napisany adres URL, który wcześniej podałem lub adres dzwonki/realmusic/[nazwapiosenki], gdy UPLOADOWAŁEM plik na server.
Dodatkowo chciałbym takie coś, że w panelu mogę umieścić listę najnowszych piosenek z przyciskiem do ich odsłuchiwania Smile.

Cena do uzgodnienia!
Edytowane przez Sharky dnia 05.08.2006 11:29:45

Wścibski Gość
Dodany dnia 01.11.2024 00:52:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl