ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Problem
P4WL1K
Heheej! Dobiero zaczynam zabawe z PHP Fusion i nei ?miejcie si? ze mnie... Mam kilka problemów i pyta?

1) Dlaczego jak wejde do dzia?u modu?ów to mnie automatycznie wyloguje i nie moge wejsc do download-u?
2) Jak zrobi? w versji 5.00 2 menu navigacja tak jak na tej stronce? Chodzi mi o to ?e Menu nazywa si? np. strona g?ówna i sa tam linki..

Mam jeszcze kilka pyta? ale rozwine je pó?niej bo teraz nie mam czasu z góry dz?kij za pomoc ! Grin

Sorry je?eli jush gdzie? t?umaczyli?cie jak to zrobi? ale ja naprawde nie znalaz?em! ;-(

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 15:37:41
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
port
1)automatycznie wyloguje, poniewa? tam jest postawniony osobny cms i muszisz si? tam zarejestrowa?
2)?ci?gnij sobie modu? NOWE MENU W PANELU NAWIGACJI
Oto Link:
http://www.cms-it...load_id=55

P4WL1K
Ok thx...

Teraz mam troch? wi?cej czasu wi?c...
1) ?ci?g?em z laboratorium MOD-u?ów tego moda co pokazuje Miejsce na Twoja Reklam?... wpisa?em adres mojej stronki (w dwoch plikach) w pliku reklama_panel.php wrzyci?em to na stronke razem z tym plikiem .swf na moj? strone. Doda?em nowy blok i w??czy?em go ale i tak si? nie pojawia na mojej stronie ;-( [nie wyskakuje ?aden error]Jak kto? wie czemu si? tak dzieje to napiszcie...

woymil
A ja mam troche inny problem
mam mod reklama i chce tam wrzucic sobie baner z allegro. ale allegro daje skrypt a nie pl;ik *.swf
wiec w jaki sposob mam to zrobic by baner allegro sie wyswietlal w panelu? gdzie mam go wkleic?
dzieki
Koordynator Podlaskiego Stowarzyszenia
Badaczy Zjawisk Niezwyk?ych
"Terra Incognita"

http://ti.org.pl

http://ti.org.pl
Gregorov
Nie konieczniemusi byc w swf w tym modzie. Wystarczy ze normalnie wkleisz kod z allegro i bedzie chodzic .. ja tak zrobilem i jest ok

SebaZ
a czy wy mysliie ?e "MO Reklama" to rzeczywi?cie jakis mod?? To zwyk?y panel z wstawiona fajn? animacja e flashu. Ni nazyczajnego.

To przeciez logiczne, ?e chc?c miec jakis baner w panelu to trzeba do niego wstawi? jego kod.

Banalny problem
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl