Zobacz temat
|
forum - problem z wyswietlaniem nowych tematów i postów...
|
|
| netixo |
Dodany dnia 23.06.2006 00:46:31
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 87 Data rejestracji: 22.04.2006 22:51 |
Witam, mój problem polega na tym, stworzy?em strone lecz jest ona tylko na moim kompie bo nie mam kasy narazie na serwer ale jak tylko b?de mia? to chcia?em j? wstawi?, zrobi?em swój theme bazuj?c na innym, zmieni?em ikonki równie? do forum, pousuwa?em panele ?eby forum by?o szersze powstawia?em reklamy google, hmm i chyba to wszystko, a problem polega na tym, ?e gdy napisze nowy temat to nie wy?wietla mi ikonki z nowym postem tylko tak jak przy starych postach, tak samo jest na g?ównej na forum, nie wy?wietla ikonki przy nowych tematach. Poczatkowo wy?wietla?o ale pó?niej przesta?o, pewnie co? zchrzani?em ale kieruje pytanie do was bo nie am poj?cia gdzie ju? mog? szuka? tej usterki, wgrywanie od nowa plików nie wchodzi w gre bo ju? za du?o zrobi?em do strony :/ Sprawdzia?em pliki, ?cie?ki, wszystko sie zgadza. help... Pozdrawiam! |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 18:10:57
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Pieka |
Dodany dnia 23.06.2006 00:51:12
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Pewnie masz podana ta sama ikonke do aktywnego i nieaktywnego tematu
Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| netixo |
Dodany dnia 23.06.2006 00:57:32
|
|
w ?cie?ce mam folder.gif i foldernew.gif w pliku w pliku vievforum.php , co najdziwniejsze jest ze na dole forum gdzie napisane jest: [foldernew.gif] - Forum z nowymi postami od Twojej ostatniej wizyty. [folder.gif] - Forum bez nowych postów od Twojej ostatniej wizyty. i tutaj wszystko si? zgadza ikonka jest inna tak jak powinno by?. Edytowane przez netixo dnia 23.06.2006 00:58:19 |
|
|
|
| Pieka |
Dodany dnia 23.06.2006 01:06:54
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Nie jestem pewny, czy dobrze rozumiem Twoja wypowiedz, ale powiedzmy, ze tak ![]() Podmien plik viewforum.php na oryginalny z archiwum i zobacz, czy sie cos zmieni. Aaa, przy okazji moze klikniesz na F5 (odswiez strone). Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| netixo |
Dodany dnia 23.06.2006 01:25:51
|
|
Nic :/ nie da?o chyba b?d? zmuszony wgra? na nowo pliki Bo to jest w sumie wazne jak nie widac nowych postów to troszke lipa :/ A mog?em co? nawali? mo?e reklamy blokuj? albo flash który zrobi?em w logo ? nie wiem ju? wszystkiego si? ?apie i wszystko sprawdzam, mo?e co? z baz? danych ? Nie wiem poczekam mo?e kto? jeszcze b?dzie mia? pomys?.------ Wiem juz gdzie le?y b??d, tylko jedno mnie martwi bo to baza sql, przegra?em pliki na serwer kumpla i dzia?a?o forum tak jak powinno tylko wiadomo baza nowa, czy da sie to jako? przej?? bez tworzenia nowej bazy ?eby nie straci? artyku?ów, newsów itp.? I jezeli mo?na wiedziec to jak to si? sta?o ?e tak si? dzieje jak opisa?em wy?ej i to na dodatek ?le dzia?a przez baze danych ? -------------------- obrze ze czowiek sam si? uczy.. problem rozwi?zany - domena nie mia?a przekierowania i nie czerpa?a bezpo?rednio ze ?cie?ki dlatego nie wy?wietla?o to grafiki na forum. Edytowane przez netixo dnia 25.06.2006 02:52:28 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

Bo to jest w sumie wazne jak nie widac nowych postów to troszke lipa :/ A mog?em co? nawali? mo?e reklamy blokuj? albo flash który zrobi?em w logo ? nie wiem ju? wszystkiego si? ?apie i wszystko sprawdzam, mo?e co? z baz? danych ? Nie wiem poczekam mo?e kto? jeszcze b?dzie mia? pomys?.