ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Dotacja
Pawel_15
Witam wszystkich, jestem tu nowym u?ytkownikiem i za bardzo nie wiem gdzie to napisa?. PHP - Fusion opanowa?em w dwa dni. Ogólnie ze wszystkich CMS Fusion podoba mi sie najbardziej, prosty i przyjemny i posiada profesjonalny Support i pomoc. Ale nie bede juz gl?dzi? tylko pisa? do rzeczy. Tworz? wraz z koleg? serwis o pewnym Symulatorze. Kolega robi modele ja serwis. Przyda?aby si? dotacja od wdzi?cznych graczy którzy doceniaj? nasz? prac?. Przegl?da?em tak wasz? stron? i wpad?em na /dotacje.php - Z tego co widz? to jest to modyfikacja pliku przyjmowania wp?aty AllPay.pl - Mam konto na Allpay.pl i mimo sp?dzenia kilku godzin na dostosowanie tego tak jak na tej stronie nie uda?o mi si?, wyskakiwa?y ci?gle ,,krzaczki" lub b??dy. Czy móg?by mnie ktos naprowadzi? jak co? takiego mam zrobi? ? B?d? bardzo wdzi?czny za okazan? pomoc i w podzi?kowaniach u nas w serwisie wspomnimy o was mi?ym s?owem.

W?cibski Go??
Dodany dnia 28.10.2025 11:38:57
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
industrialrock
Na stronie Allpaya s? skrypty w php i html do pobrania i wklejenia, pewnie te? i do modyfikacji. Ale mnie interesuje te? inna rzecz. Je?eli kto? chce wp?aci? to nie musi by? u?ytkownikiem Allpaya ale musi poda? numer identyfikacyjny adresata wp?aty. Wi?c jak to rozwi?zali?cie u siebie na supporcie PHP Fusion? Macie jakie? okienko z wprowadzeniem kodu potwierdzaj?cego (to jest weryfikacja dla Allpaya czy dla Was?) Chce sobie tak? dotacj? wstawi? na www i potrzebuje max u?ytecznych info Wink
A poza tym, czy takie dotacje online s? jako? opodatkowane w Polsce?

http://industrialrock.net
Pieka
Wszystko masz ujete w skrypcie z AllPay.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl