Zobacz temat
Problem z backupem bazy danych
|
|
Ivan aka Immortal |
Dodany dnia 24.05.2006 12:01:17
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 32 Data rejestracji: 17.03.2005 14:57 |
Nie wiem dlaczego, ale od pewnego czasu nie mog? zrobi? backupu bazy danych. Nie chodzi tu o ca?? baz? ale o rdze?. Za ka?dym razem kiedy próbuj? stworzy? kopi? zapasow? wy?wietla mi si? strona z takim komunikatem: ERROR The requested URL could not be retrieved -------------------------------------------------------------------------------- While trying to retrieve the URL: http://www.smocza...backup.php The following error was encountered: Zero Sized Reply Squid did not receive any data for this request. Nie mam poj?cia czy to jest wina serwera czy co? jest nie tak z baz? danych (mimo wszystko stawia?bym na t? drug? mo?liwo??). O ile mog? zrobi? kopi? ca?ej bazy w dwóch cz??ciach to je?eli tylko wybior? wszystko (czy chocia?by jak wcze?niej wspomnia?em, sam rdze?) od razu wy?wietla ten komunikat. Kto? ma jak?? rad?? ![]() EDIT: W?a?nie zauwa?y?em, ?e po uruchomieniu PHPinfo wy?wietla mi taki komunikat: Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in /home/www/www.smoczagrota.enterpol.pl/administration/phpinfo.php on line 15 Mo?e to ma jaki? zwi?zek z baz? danych? Edytowane przez Ivan aka Immortal dnia 24.05.2006 12:03:22 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 21:35:28
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |