Zobacz temat
|
B??dne zliczanie wiadomo?ci i postów
|
|
Dodany dnia 18.05.2006 17:31:27
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 52 Data rejestracji: 12.01.2006 17:58 |
Mam 2 do?? irytuj?ce b?edy: (wersja 6.00.307) 1: ?le zlicza prywatne wiadomos?i, tzn je?li wy?le jakom? wiadomo?? to wyskakuje mi informacja ze mam 1 now? wiadomo??, co jest nieprawd?! Zeby to znik?o musze usuwa? wys?an? wiadomo??. Wi?c po krótce, traktuje odebrane wys??ne wiadomo?ci jako ca?o??. Da sie co? z tym zrobi?? 2: ?le zlicza liczb? postów na forum (chodzi mi o liczb? postó jakie user napisa?). Chodzi o to ?e on pokazuje wszystkie posty jakie napisa? user, nawwet te które zosta?y wykasowany. Wiec ko?cowa liczba jest z?a. Jednak w modzie Rekakcja pokazuje poprawn? ilo??, w infoemacji o userze te? jest poprawna. Wiec ponowin, da sie co? z tym zrobi?? Z góry sry je?li dubluje temat, ale szuka?em i nie znalaz?em tego... |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 17:12:09
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| SebaZ |
Dodany dnia 18.05.2006 18:09:15
|
|
Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
1. zajrzyj do s?ownika ortograficznego 2. co? zmienia?es w pliku od PW? 3. by?o ale nie pamietam czy kto? to rozwi?za? sam pisa?em to pod EP, ale jako oddzielnej modyfikacji nie pamietam...
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |

sam pisa?em to pod EP, ale jako oddzielnej modyfikacji nie pamietam...