Zobacz temat
Błędne zliczanie wiadomości i postów
|
|
Dodany dnia 18.05.2006 17:31:27
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 52 Data rejestracji: 12.01.2006 17:58 |
Mam 2 dość irytujące błedy: (wersja 6.00.307) 1: źle zlicza prywatne wiadomosći, tzn jeśli wyśle jakomś wiadomość to wyskakuje mi informacja ze mam 1 nową wiadomość, co jest nieprawdą! Zeby to znikło musze usuwać wysłaną wiadomość. Więc po krótce, traktuje odebrane wysłąne wiadomości jako całość. Da sie coś z tym zrobić? 2: źle zlicza liczbę postów na forum (chodzi mi o liczbę postó jakie user napisał). Chodzi o to że on pokazuje wszystkie posty jakie napisał user, nawwet te które zostały wykasowany. Wiec końcowa liczba jest zła. Jednak w modzie Rekakcja pokazuje poprawną ilość, w infoemacji o userze też jest poprawna. Wiec ponowin, da sie coś z tym zrobić? Z góry sry jeśli dubluje temat, ale szukałem i nie znalazłem tego... |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 04.05.2025 01:06:03
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 18.05.2006 18:09:15
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
1. zajrzyj do słownika ortograficznego 2. coś zmieniałes w pliku od PW? 3. było ale nie pamietam czy ktoś to rozwiązał ![]() Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
Przejdź do forum: |