Zobacz temat
|
Spis albumów / szukanie w albumach
|
|
| morbo_o |
Dodany dnia 11.05.2006 20:22:44
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 18 Data rejestracji: 05.04.2006 12:24 |
Szuka?em, ale nie niestety nie znalaz?em wi?c chcia?bym zapyta?: - w jaki sposób doda? mo?liwo?? przeszukiwania albumów zdj?? (tak jak artyku?y, newsy, forum itp.), lub - jak doda? pod albumami alfabetyczny spis (zamiast, albo dodatkowo do aktualnego liczbowego), lub - jak doda? list? albumów zdj??, który automatycznie by si? aktualizowa? wraz z ich dodawaniem? Chodzi mi o u?atwienie poruszania si? po albumach, a ka?da z tych w/w opcji mog?aby si? do tego przyczyni?. W tej chwili na mojej stronie (link) posiadam ich prawie 150 i znalezienie wybranego mo?e sprawi? u?ytkownikom problem. Wszelkie sugestie mile widziane . |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 17:31:22
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| decymka |
Dodany dnia 11.05.2006 20:35:21
|
|
Bywalec ![]() Postów: 499 v7.00.07Data rejestracji: 15.01.2006 06:16 |
A nie pro?ciej "zlinkowa?" albumy, np: Galeria zdj??: - 3 czaszki tolteków, - acase of the trabs... itd Zobacz u mnie na przedszkolnej, ale tak samo mo?esz zrobi? w rozbudowanej nawigacji. ...Nie bierzmy ?ycia zbyt powa?nie...
|
|
|
|
| morbo_o |
Dodany dnia 11.05.2006 21:09:46
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 18 Data rejestracji: 05.04.2006 12:24 |
My?la?em o zrobieniu dodatkowej strony z linkami i dodaniu jej do menu, ale by?aby ona niestety na sztywno - trzeba by j? r?cznie aktualizowa? za ka?dym razem. A ?e sporo galerii wrzucam na stron? (dzisiaj z powodu targów E3 dosz?y chyba ze 4) to wola?bym co? z automatu uzupe?niaj?cego list?. Najlepszym i najwygodniejszym wyj?ciem by?oby prawdopodobnie dorobienie mo?liwo?ci przeszukiwania albumów, cho? domy?lam si? ?e mo?e by? z tym troch? pracy. Przy okazji dzi?ki za odpowied? .Ps. My?l?, ?e warto by?oby doda? na twoj? stron? jakie? ma?e ok?adki do albumów (wy?wietla 'image not found' ), mam na my?li t? podstron?. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

.