Zobacz temat
Rymowanie na ekranie
|
|
sonar |
Dodany dnia 23.04.2006 18:52:02
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 269 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 03.09.2004 18:59 |
Kilka dni temu napisa?o si? kilka (jak by to ?adnie nazwac?) rzeczy ![]() Mam nadzieje, ze nikt nie zaprzeczy ze rzeczy takie moga ludzi rozradowac. Rymami swymi wiwatowac A wi?c drodzy uzytkownicy wrzucam swoje teksty do mam nadzieje przyszlej ich skarbnicy ![]() eXtreme-fusion - fajna sprawa tutaj ci?gle jest zabawa po?ród administratorów kilku wr?cz czerwonych od wysi?ku znajdziesz istne elementy zer0 wodzem zwany niegdy? ww.old bardzo cwany od niego to w?a?nie si? pocz??o to on rozpocz?? eXtremalne dzie?o pó?niej SebaZ ten to wielce nie czekaj?c na s?owa sk?adane w podzi?ce zwyk? wylewne sk?ada? t?umaczenia lecz w wi?kszo?ci od niechcenia (zacz mój czytelniku ?e szukajek jest bezliku a ?e user niekumaty zatrzaskuje je w kazamaty musi to wywiera? prze ca wp?yw nie bylejaki - tak zaczyna si? ta heca) w?ród g?szczu userów tysi?cy jest administratorek maj?cy urok dziewcz?cy powiadaj?, ?e si? Grzesiem zowie ale co nam kto? o nim powie? oj! bajerant - kozaczyna wpad? na ostrze?enia - tak to si? zaczyna pochodzenie tej potwory nieznane jest a? do tej pory jedyny przeciek w jego sprawie to to, ?e w Bytomskiej j?czy trawie której to w?a?nie kolor sobie upodoba? i hex lime sobie wybra? dalej w eXtremalnym crewie momentami jest jak w chlewie a to pobór a to czystki czasem zwyk?e ch?ystki a to buntownicy dostaj?cy yyy... nerwicy ?e na pytanie "co znaczy b??d przerywaj?cy instalowanie" "polecam z szukajki skorzystanie" w?ród tej ho?oty wybija si? postaci jeszcze kilka ich opisywanie jest jak zabawa w wilka wa?pan metaxy jest osobnikiem takowym ?e mo?na go nazwa? pomocnikiem fachowym lubuj?cy si? w przekr?tach czasem w skr?tach (stra?e depcz? mu po pi?tach ale mog? go rewidowa? tylko po ?wi?tach( zakochany jest po uszy w swojej spirytusowej cz??ci duszy "czy to wódka czy te? bimber ja i tak wypij? z liter" zwyk? tymi s?owy dawa? m?odzie?y przyk?ad z?y jednak jego horyzont po trunku jest jak tygrysie k?y jak kultura to kultura jest w EC te? osoba która lubuje si? w pi?knym polskim j?zyku as - ?yj?cy na dwóch kultur styku ws?awi? si? on przeto s?ynnym swoim "veto" ?e nie do?? piknej odpowiedzi w?ród jego ko?lawych literek sam diabe? siedzi jest on tak?e wielk? zagadk? jedno wiemy - ucieka przed swej ?ony matk? jak wi?c wida? EC jest pi?kn? rodzin? jednak mo?e si? jeszcze pochwali? podwodn? gadzin? znaj?cy bezmiary wód oraz zwyk?ych kobiet ch?ód ca?ego eXtremalnego rodu zaka?a za którym ka?da p?aka?a sonarem podpisany jest to le? opatentowany wszystko zlewaj?cy i nic nie umiej?cy czasu nie maj?cy i w swojej ?odzi leniu[cenzura]?cy s?ów na jego temat mo?na by mno?y? wersy jednak wobec ogólnie przyj?tych zasad nale?y temat ten zostawi? niech spo?eczno?? si? zacznie bawi? "Jak powsta?o eXtreme-fusion?" zapytacie to pytanie nale?y zada? naszemu tacie ale kaj on teraz bywa? praca - to jego prerogatywa wpad? nasz ojciec na ten pomys? ca?y gdy go r?ce na trackballu zasw?dzia?y my?li - stworz? co? pi?knego co? idealnego co? z mej weny uciu?anego co? innowacyjnego jak to powzi?? sobie tak to sko?czy? po nieca?ej dobie i w skromno?ci swej ogromnej szuka? cudotwórców do strony tej wi?c znalaz? ?mia?ka pewnego ze swej wiedzy dumnego - ot dlaczego pocz?tki by?y trudne rzesze userów momentami marudne ale tak ten projekt budowano tak w niego swe serce wk?adano ?e a? si? w nim zakochano pierwszego mi?osnego trupa znaleziono w pi?tek rano mimo tego faktu ludzie zachowywali pozory taktu licznik swojej liczebno?ci powi?kszali bo czuli si? jako on mali z cichym przyzwoleniem p?odziciela narodzi?o si? pomys?ów wiela pomys?y te urzeczywistnione znalaz?y swe jak ko?o opon? powsta? ma?y pack eXtremalnie podrasowany - to fakt ludzie strasznie si? rozradowali zaraz sobie tego na?ci?gali i co robili? odpalali a to testowali a to próbowali a to modyfikowali czasem i lizali wielkim odbi? si? on echem w?ród laików zwyk?ym ?miechem zacz?? robic wielk? s?aw? wyk?adano go na eftepy jak kaw? na ?aw? wszystko by?o pi?kne ?adne a co najwa?niejsze - stadne powsta? wtedy problem taki r?k brakuje rzek?y nieboraki wi?c z ogromu ludno?ci wybrano trzech metod? rzutu ko?ci tak wi?c grono si? powi?kszy?o i razem sobie wspólnie ?y?o nagle... co? si? wydarzy?o co? wielkiego zadudni?o jakie? gro?ne ostrze?enie inne bzdety piszcza?y wniebog?osy m?ode kobiety sprawc? ca?ego zamieszania by? ten co hektolitry kawy poch?ania do??czy? on za swe m?stwo na eXtremalne królestwo potem przysz?y pi?kne czasy wywa?aj?c nie tylko drzwi ale i zawiasy wkroczy? pack kolejny ju? - tak tak zrobi? on wra?enie wielkie i na scenie zamieszanie lekkie moment stagnacji i wszystko znów ruszy?o forum ros?o, a tak si? rozty?o ?e potrzebna by?a odchudzaj?ca kuracje bo co jak co ale by?a racja w s?owach "forum to nie obowi?zek - forum to fach" pe?ne g?owy pomys?ów znów si? wysili?y wspólnymi si?ami trzecie ju? ep stworzy?y kolejny rozdzia? w ksi?dze cmsów otworzy?y mo?liwo?ci ef wszystkie inne przy?mi?y prawie ?adnych b??dów o ilo?ci dobrych opinii szkoda s?ów (panowie czapki z g?ów) gdyby je tak spisa? razem to pod chi?skiego cesarza rozkazem mo?na by mur chi?ski nimi wytapetowa? (panowie! czapki nie wypada chowa?) czekam na Wasze rymowanki wyrazowe skladanki ![]() // w tym temacie tylko rymowanie jest forma na odpowiadanie! Edytowane przez sonar dnia 23.04.2006 18:53:42 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 10:46:32
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
crasch |
Dodany dnia 23.04.2006 19:00:30
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
Nawet nie czujesz jak fajnie rymujesz ;] pozdro ..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006 |
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 23.04.2006 20:19:05
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 ![]() Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
crasch napisa?/a: Nawet nie czujesz jak fajnie rymujesz ;] pozdro ej to by? mój tekst crasch: Nawet nie czujesz ?e si? rymujesz... sonar...jazda na maksa, pisze muzyke, kr?cimy teledysk? |
|
|
crasch |
Dodany dnia 23.04.2006 20:21:28
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
@JazOOn - ekhm? S?ysza?em go kiedy? w jakim? radiu internetowym. btw. sonar zaznaczy?, ?e piszemy tutaj tylko ryeme i z góry sorry za ten post ;d pozdro ..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006 |
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 23.04.2006 20:29:36
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 ![]() Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
ok, macie ryma... By? se raz Sonar, napisa? 2 rymy, bo sie nie chcia?o i?c na dziewczyny, potem dorzuci? pare linijek, wychodz?c z domu pomy?la? przez chwile, Szed? tak przez drog?, rymy uk?ada?, i tak nim ten omen powoli zaw?ada?. A? dnia pewnego na supportu stronie, pojawi? si? Sonar w swej nowej ods?onie. Utworzy? wi?c sobie o rymowaniu temat i taki to wyszed? z jego g?owy poemat... |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 23.04.2006 20:45:07
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
![]() Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
wlodi |
Dodany dnia 23.04.2006 21:03:55
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 765 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.09.2005 23:50 Złamana licencja |
Fajne wam te rymy wychodz? lecz moje sa takie betnowe ze nie chce sie ich czyta? |
|
|
sonar |
Dodany dnia 23.04.2006 22:24:54
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 269 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 03.09.2004 18:59 |
Gorzka satysfakcja moich my?li wariacja to jest moja emocjonalna stacja moje s?owa bol?? - to racja skojarzenia mkn? jak motoryzacja sk?adaj?c wszystkie moje s?owa ukazuje to co si? w duszy chowa i dochodz? do g?osu sk?adane w pi?kny kwiat lotosu wszystkie te wyrazy wewn?trzne drogowskazy czasami tak ju? mam ?e opowiadam wszystko Wam to co mnie m?czy i irytuje i to z czym si? ?le czuj? o tym bardzo cz?sto rymuje chialem tylko przypomniec (gdyby komus sie zdarzylo zapomniec) ze tu tylko rymowane posty (inne przypalimy jak tosty) wiec nie czekaj riposty bo Twoj styl jest za prosty // cholera ![]() ![]() |
|
Przejdź do forum: |