ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Ksi?ga Go?ci+moderator
sadcom
Szukam Ksiegi Go?ci z mo?liwo?ci? moderacji wypowiedzi? Czy istnieja taka wtyczusia?Cool

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:04:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Tylko kto ma moderowa? t? Ksi?g?... Admin czy Moderator Forum ?
Admin ma ju? mo?liwo?? administracji Ksi?g? Go?ci. ?wiadczy o tym u?yty wpis iADMIN w kodzie Ksi?gi. Je?li postanowi?e? nada? te? mo?liwo?? administracji i moderacji wpisów w Ksi?dze równie? Moderatorowi Forum, to musisz edytowa? plik infusions/guestbook.php i odszuka? wszystkie wpisy iADMIN (8 wpisów). Po ka?dym takim wpisie dodajesz iMOD. Gotowy wpis b?dzie wi?c wygl?da? tak - iADMIN||iMOD
To wszystko...
as

sadcom
AS - dzi?ki za szybk? odpowied?. ?le zapyta?em wcze?niej - chodzi mi o tak? moderacj?, ?e wpis do ksi?gi nie jest od razu widoczny na stronie. Dotychczas mam tak, ?e ktokolwiek sie wpisze od razu jest widoczne - chcia?bym najpierw, ka?d? wypowied? "ocenzurowa?" i pu?ci? do publiki.Frown

as
Przeca Ksi?ga Go?ci i tak jest cenzurowana je?li tylko wprowadzisz na stronie baz? s?ów cenzurowanych (w PA). Je?li chcesz natomiast wprowadzi? totaln? cenzur? ( nie tylko co do s?owa, ale te? co do tre?ci), to ja umywam r?ce, bo moje poczucie wolno?ci s?owa nie idzie w parze z Twoim podej?ciem do zagadnienia.
Edytowane przez as dnia 12.04.2006 22:13:41
as

sadcom
AS- wszystko ok - ale z wolno?ci? s?owa trzeba troszk? przyhamowa? je?eli ma to by? ksi?ga go?ci w gimnazjum - hehGrin

Wooya
@as: iMOD nie zadziala dla php-fusion v6.xx. Ta stala byla definiowana do wersji 5.01... Trzeba raczej uzyc checkgroup($group);
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

szpak
Pilnie potrzebuje modyfikacji takiej abym wpisy do ksi?gi nie pojawia?y si? od razu a jedynie po akceptacji Administratora.

Je?li nikt nie chce pomóc za free to rzu?cie cene ile to by kosztowa?o.

Zainstalowan? mam Ksi?ga Go?ci 2.1 by Digitanium

www.szpak.vplus.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Przecierz to raptem dodanie jednej kolumny do tabeli ksi?gi, kolumna-aktywacja wpis w tej kolumnie N albo A ksiega wy?wietlana tylko przy A, wpisy ksi?gi dokonywane ze statusem defoult kolumna aktywacja N a zmiana na A przez admina poleceniem
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
. Tak to do?? ?atwo mo?na zrobi?.

wlodekp.europa.pl
szpak
wlodekp napisa?/a:Tak to do?? ?atwo mo?na zrobi?.

hmmmm, przepraszam z góry ale mnie korci....

JAK BYM WIEDZIA? TO BYM NIE PYTA? !!!!
generalnie to chodzi o to ?e nie ka?dy umie to co umiesz Ty, jak b?dziesz chcia? styl do phpBB to zg?o? si? do mnie, ja chce akceptacji wpisów do ksi?gi wi?c prosz? Ci? o instrukcje, jakie zapytanie do sql da? w phpMyadmin i jak? modyfikacje plików zrobi? od moda ksi?gi.

Temat b?dzie:
wyczerpany
zamkni?ty
mo?na FAQ z tego napisa?
ludzie b?d? si? cieszy?
Ty b?dziesz zadowolony bo pomog?e? wielu
ja skorzystam itp itd Smile

dzi?ki z góry za pomoc

www.szpak.vplus.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
j.w.
wlodekp dodał/a następującą plik: