ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
odzyskiwanie hasla.
bas
witam,

pojawil sie taki problem.

przy odzyskaniu hasla w mailu z potwierdzeniem to:

witaj [user_name],

ty lub ktoœ inny, poprosi? o zmian? has?a na stronie Federacja M?odych Socjaldemokratów u?ywaj?c loginu.

. w celu potwierdzenia zmiany has?a link:

[new_pass_link]

co nie tak.?

zalacze kod:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

pozdrowienia.

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 23:23:09
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
a ten kod to do czego? on jest w mailu z prosba o potwierdzenie? bo nie wiem w czym problem?

wlodekp.europa.pl
bas
witaj,

ten kod jest w pliku locale/polish/lostpassword.php

ale cos mi sie wydaje, ze sie pomylilem, powinienem raczej podac kod z pliku lostpassword.php z katalogu glownego:

prosze o pomoc.

pozdrawiam, adrian.
Edytowane przez Pieka dnia 24.04.2006 19:33:16

bas
witam,

rozumiem, ze tu nie wolno floodowac, ale ja serio potrzebuje pomocy przy tym problemie a jak zauwazylem nikt nie kwapi sie pomoc, moze nikt na tym sie niezna.. ?

pozdrawiam serdecznie i obiecuje tym razem cierpliwosc.

SebaZ
rozumiem, ze tu nie wolno floodowac
to po co to robisz?
ja serio potrzebuje pomocy przy tym problemie
co ty nie powiesz? jakbys chcia? to bys sam doszed? do rozwiazania metod? prób i b?edów... przez 3 tygodnie bys sie nauczy? php i sam poprawi? albo napisa? w?asny cms wiec nie sciemniaj ze masz problem
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja mia?em ch?? Ci pomóc, ale dot?d nie rozumi? konkretnie o co Ci chodzi-opis problemu. A podpuchy typu
, w moim przypadku daj? efekt, automatycznego pomijania jakichkolwiek tematów tego autora.

wlodekp.europa.pl
bas
witaj,

co ty nie powiesz? jakbys chcia? to bys sam doszed? do rozwiazania metod? prób i b?edów...

myslalem, ze jesli ktos posluguje sie nazwa 'oficjalny support' to ma do tego jakies podejscie 'profesjonalne' i nie pisz znow czegos w swim stylu.

pozdrawiam, adrian.

SebaZ
nie pisz znow czegos w swim stylu.
bo co? dasz mi klapsa?
Tylko we? dyskretnie, ?eby inni nie widzieli, bo bedzie ze? homo_niewiadomo ShockShock

Przedewszystkim napisz wreszcie o co Ci chodzi, bo nikt Ci nie pomo?e jak nie b?dzie wiedzia? w czym.....
Edytowane przez SebaZ dnia 17.05.2006 17:12:09
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

wlodi
@Bas i SebaZ - starajcie si? wymienia? zdania nie na temat po przez PW lub GG.
@Bas - spróbuj nadpisa? ten plik

http://telegram.revo.la
SebaZ
wlodi napisa?/a:
@Bas i SebaZ - starajcie si? wymienia? zdania nie na temat po przez PW lub GG.

toc napisa?em mu pod temat:
Przedewszystkim napisz wreszcie o co Ci chodzi, bo nikt Ci nie pomo?e jak nie b?dzie wiedzia? w czym.....

a tak btw. wlodi czy ty wiesz w czym jest problem? bo ja nie Frown

bas
witam,

w takim razie sprobuje napisac dokladniej o co chodzi.

otoz:

przy probie odzyskania zapomnianego hasla na stronie opartej o phpfusion w odpowiedzi od systemu user otrzymuje mail z potwierdzeniem checi zmiany hasla (tak powinno byc)

a tu w mojej sytuacji user oczywiscie otrzymuje mail z potwierdzeniem, ale w jego tresci zamiast loginu i linku potwierdzajacego sa jakies zmienne, podaje przyklad listu od systemu:

witaj [user_name],

ty lub ktoœ inny, poprosi? o zmian? has?a na stronie Federacja M?odych Socjaldemokratów u?ywaj?c twojego loginu.

w celu potwierdzenia zmiany has?a link:

[new_pass_link]

pozdrawiam,
admin FMS

i w lasnie w tym jest problem, ze niema moznosci zmiany hasla z powodu nie wyswietlenia prawidlowych danych do potwierdzenia.

czy jest mozliwosc o pomocy na forum ?

pozdrawiam, adrian.

SebaZ
hmmm dziwneFrown grzeba?es co? w plikach? s?dz? ze tak, bo te "zmienne" jak je nazywasz (sam nie wiem jak to nazwa? Pfft ) w pliku locale/Polish/lostpasswor.php powinny by? pisane wielk? liter?

[USER_NAME]
[NEW_PASS_LINK]
[NEW_PASS]

Tak jak wy?ej powinny byc. Otwórz ten plik i popraw

bas
no teraz to wszystko pieknie dziala Smile

wielkie dzieki i pozdrawiam.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl