Zobacz temat
|
Jak pogrubi? tytu?, doda? autora itd ?
|
|
| Tamiell |
Dodany dnia 06.04.2006 18:36:22
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 06.04.2006 14:36 |
Witam Wszystkich i pozdrawiam ![]() Od wczoraj "uje?d?am" P.F. i jestem pod wra?eniem tego jak prosto i fajnie jest zrobiony ale chcia?bym uwypukli? tytu? i autora w artykule, zw?aszcza w spisie bo teraz to wszytko si? zlewa... i kiepsko to wida?.... To ?e jest on podany na dole arta to za ma?o... chcia?bym aby tytu? by? wyt?uszczony i wi?ksz? czcionk? i obok autor i data i statystyka ile znaków i ile razy czytany... (no czy ja chc? du?o od ?ycia? ![]() ) bo teraz to jest to wszystko takie ma?o czytelne... pomo?ecie? nie znalaz??m tego na forum... ale mo?e przeoczy?em... jest to gdzie??Dzi?ki wielkie i pozdrawiam ![]() i niechaj Shworthz b?dzie z Wami...! ![]() ![]() |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 16:21:15
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Pawson91 |
Dodany dnia 06.04.2006 20:34:24
|
|
Bywalec ![]() Postów: 738 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 13.12.2005 16:20 |
Plik articles.php linia 56 to jest sposob na pogrubienie nazw art. www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info |
|
|
|
| Tamiell |
Dodany dnia 07.04.2006 10:18:49
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 06.04.2006 14:36 |
super bo wstawi?em tam h3 i pogrubi?o jak trzeba ale.. co z reszt? mojego postu? da si? zrobi? co? takiego jak pisa?em? ?eby przy tytule by?o jeszcze to co jest podane na dole w czytanym artykule. Czyli kto, kiedy, ile razy czytane... pewnie te? trzeba tylko co? wklei?... poratujesz? A czy jest taki bajer zliczaj?cy s?owa w artykule? Te? by?oby pi?knie gdyby przy spisie artów by?o jeszcze podane i to.... sporo tego ale jak by mi si? uda?o to zrobi? to b?d? przeszcz??liwy! ![]() ![]() Dzi?ki za poprzedni? pomoc ![]() ![]() ![]() ps. a gdzie ustawi? szeroko?? artyku?u? taak pytam..... ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |