ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 1
patgaret

Łącznie użytkowników: 25,363
Najnowszy użytkownik: MamaImelda

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

sonar
20.06.2022 01:54:30
Boże, jak mnie tu długo nie było Smile

khaman
19.06.2022 20:53:38
Pieka ty uważaj, jeszcze się tu zadomowisz Smile

Pieka
19.06.2022 15:01:24
Wink

khaman
19.06.2022 03:02:38
Korul piłeś, nie pisz, polecam Smile

krystian1988
18.06.2022 09:21:02
Strona dla społeczności pf. Brak zainteresowania społeczności = umieranie.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Logo na środku
Tymon
1.Co zrobić, żeby banner był wyświetlany w centrum headera, bo teraz jest wyrównany chyba do lewej. Który plik trzeba modyfikować i jak?
2. Czy można ustawić banner większy od headera tak, zeby wszystko ładnie wygladało i jak to zrobić?

Z góry dziekuje za odpowiedzi.

zmieniłem temat topicu na bardziej mówiący nam co znajdziemy w środku/crasch
Edytowane przez crasch dnia 06.04.2006 07:29:13
 
as
Odpowiedzią jest moja rada... przewertuj posty naszego Forum, bo temat bannera i logo był omawiany w uwzględnieniem wszystkich dostępnych chyba opcji. Jak niczego nie znajdziesz, to daj znać...
as
 
Tymon
No właśnie nie znalazłe. Wiekszosc postów dotyczy skórek. Mi chodzi po prostu, zeby był on wyswietlany zcentrowany a nie wyrównany do lewej. Uzywam skorki 247portal.
 
SebaZ
a logo to właśnie skórka
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
 
Tymon
Przez te pare dni probowalem, szukalem, ale sie nie udało. Błagam, zdradźcie mi tylko jedna rzecz: jak zrobic cos takiego, zeby banner był wyswietlany na srodku a nie wyrownany do lewej. W zamian moge oferowac link tekstowy na mojej stronie na 21 dni.
 
crasch
[Instrukcja dla wersji PHP-Fusion v6.xx]

Oj, oj, oj. Edytuj Subheader.php:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


..to co zaznaczyłem na czerwono dodaj i tyle. I naucz sie szukac, było setki razy!!

pozdro
Edytowane przez crasch dnia 06.04.2006 07:33:19
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006
 
cakper
@crash przyznaj się, skusiłeś się linkiem Pfft
 
http://www.gimpuj.info
Tymon
ok, jak chcesz link, to daj znac na pw, dzieki za pomoc
 
crasch
Eee tam link, dzięki nie potrzebny mi Wink. Temat na wszelki wypadek by sie już nie mnożył w przedszkolu..

..przyklejam!
Edytowane przez crasch dnia 06.04.2006 07:31:55
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006
 
Pieka
crasch napisał/a:
Eee tam link, dzięki nie potrzebny mi Wink. Temat na wszelki wypadek by sie już nie mnożył w przedszkolu..

..przyklejam!



Poza tym dzieki inicjatywie wlodi'ego znajduje sie w FAQ do ktorego tworzenia zapraszam wszystkich adminow i userow Smile
Edytowane przez Pieka dnia 08.04.2006 14:15:45
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
dansongo
obok swojego logo na gorze macie reklame.jak ja wstawic?

www.zagruzka.pl
 
pawkow
w theme.php funkcja render_header Smile
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.
 
https://motoklimat.pl
DORBITB
to jak dac banner na gorze bo zabardzio nie wie a jak mam na srodku logo to moge miec baner po dwoch stronach logaCool
 
ariel75
crasch napisał/a:
[Instrukcja dla wersji PHP-Fusion v6.xx]

Oj, oj, oj. Edytuj Subheader.php:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


..to co zaznaczyłem na czerwono dodaj i tyle. I naucz sie szukac, było setki razy!!

pozdro

ej a jak idzie zmienic rozmiar loga jak np juz se wysrodkuje to chce zeby nie bylo takie maly tylko wieksze logo?


ej jak zmienic rozmiar loga jak mam juz je na środku bo jak o wiekszym rozmiarze logo to mi sie szablon rozwala?:P

//Proton
Edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim.

Edytowane przez proton dnia 11.07.2006 20:47:18
 
proton
To zrób nowe logo o większych lub mniejszych wymiarach. Albo zamień:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Na:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez proton dnia 11.07.2006 20:47:52
 
http://www.mortek.pl
Hunt3r
Tez mam ten problem ale jak robie tak jak Wy mowicie to nie dziala , mzoe dlatego ze mam moda sciagnietego ? "CounterTheme" prosze pomozcie mi jak zrobic zeby nie bylo na gorze "edytuj profil" etc tylko po lewej stronie nie w miejscu loga czy gdzies a logo na srodku i te ... tutaj jest kod ja jestem w tym zielony na maxa a bardzo mi na tym zalezy przeksztalcil by to ktos ?;[
]
theme.php
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


oraz styles css :
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


nie wiem w czym to jest dlatego podaje dwa pliki. pomoze ktos ? bardzo bym byl wdzieczny.
Edytowane przez Pieka dnia 21.07.2006 21:44:20
 
www.parapeciarze.glt.pl
szer
Ah powiedz dokładnie o i jak chcesz zmienić to Ci to zmienie. Wkońcu znam tego thema od podstaw xD
 
Hunt3r
no chce zeby nie bylo logo tak z boku tylko na srodku i zeby nie bylo tych [cenzura] "prywatne wiadomosci" itp tam gdzie powinno byc logo tylko gdziez z boku po lewej czy prawej obojetne.
 
www.parapeciarze.glt.pl
szer
Znaczy że u góry ma być tylko logo bez logowania? Tak to mam zrozumieć?
 
Hunt3r
tak tylko logo
 
www.parapeciarze.glt.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl