Zobacz temat
|
Opis artyku?u widoczny po jego otwarciu
|
|
| miko |
Dodany dnia 23.03.2006 01:54:27
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 23.02.2006 01:15 |
Ma kto? pomys?, jak zrobi?, by ten krótki opis artyku?u widoczny na li?cie wszystkich artyku?ów by? widoczny tak?e po otwarciu ju? konkretnego artyku?u? zapewne trzeba zmodyfikowa? plik readarticle.php tak na czuja doda?em co? takiego jak article_snippet ale nic to nie zmieni?o |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 04:14:57
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| as |
Dodany dnia 23.03.2006 02:25:47
|
|
Zaawansowany ![]() Postów: 1509 Data rejestracji: 25.01.2005 21:55 |
Jako? nie umi? si? po?apa? o co biega z tymi krótkimi opisami do artyku?ów (ju? drugi raz si? spotykam z takim okre?leniem). Moim zdaniem to s? opisy do kategorii artyku?ów. Je?li tak, to wtedy potrzebny jest numer id kategorii arta i zawarto?? pola o nazwie article_cat_descripton...
as
|
|
|
|
| Pieka |
Dodany dnia 23.03.2006 10:28:33
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
miko napisa?/a: Ma kto? pomys?, jak zrobi?, by ten krótki opis artyku?u widoczny na li?cie wszystkich artyku?ów by? widoczny tak?e po otwarciu ju? konkretnego artyku?u? zapewne trzeba zmodyfikowa? plik readarticle.php tak na czuja doda?em co? takiego jak article_snippet ale nic to nie zmieni?o A nie probowales przepisac go? Przeciez wystarczy to, co wpisujesz w czesci o nazwie Fragment wstawic takze do czesci zwanej Tre??. Jesli nie o to Ci chodzi, to potrzebny Ci ktos, kto pomoze Ci sie wyslowic :D :D Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| JazOOn |
Dodany dnia 23.03.2006 11:04:32
|
|
Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Pieka napisa?/a: miko napisa?/a: Ma kto? pomys?, jak zrobi?, by ten krótki opis artyku?u widoczny na li?cie wszystkich artyku?ów by? widoczny tak?e po otwarciu ju? konkretnego artyku?u? zapewne trzeba zmodyfikowa? plik readarticle.php tak na czuja doda?em co? takiego jak article_snippet ale nic to nie zmieni?o A nie probowales przepisac go? Przeciez wystarczy to, co wpisujesz w czesci o nazwie Fragment wstawic takze do czesci zwanej Tre??. Jesli nie o to Ci chodzi, to potrzebny Ci ktos, kto pomoze Ci sie wyslowic :D :D ?ci?lej mówi?? trzeba to wstawi? do funkcji render_article w pliku theme.php od twojej skórki |
|
|
|
| Pieka |
Dodany dnia 23.03.2006 11:34:44
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Po co?? Wtedy bedzie mial dwie ramki, a jemu chodzi o to, by mial w artach tez ta czesc, ktora opisuje lub jak kto woli, stanowi wstep do danego artykulu. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| miko |
Dodany dnia 23.03.2006 21:13:20
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 23.02.2006 01:15 |
Przerobi?em kilka rzeczy na moje potrzeby (przy pomocy fusiona robi? spis ksi??ek nale?acych do grupy znajomych z mo?liwo?ci? samodzielego dodwania tre?ci). Tam gdzie normalnie jest temat, ja mam autora ksi??ki, tam gdzie jest opis, mam tytu? ksi??ki, a tam gdzie normalnie jest tre?? artyku?u ja mam uwagi. No i dlatego zale?y mi na tym, by opis czyli w moim wypadku tytu? wy?wietla? si? nie tylko na li?cie wszytskich artyku?ow ale i po otwarciu ju? jednego z nich czyli w moim wypadku opisu konkretnej ksi??ki. Tutaj jest link, gdzie wszystko wida?: http://www.dawnyg...hp?stype=a Niby mo?na wpisywa? to w jednej linijce i pomija? opis, ale to ostateczno??. Prosi?bym o sugesti? jak rozwi?za? problem, a nie jak go obej??. as napisa?/a: Jako? nie umi? si? po?apa? o co biega z tymi krótkimi opisami do artyku?ów (ju? drugi raz si? spotykam z takim okre?leniem). Moim zdaniem to s? opisy do kategorii artyku?ów. Opisy do artyku?ow to opisy do artyku?ów, a opisy kategorii to opisy kategorii. No chyab ?e tylko u mnie przy dodawaniu artyku?u pojawia si? pole "opis"
Edytowane przez miko dnia 23.03.2006 21:15:34 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |