ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
stopka
mathik
witam! jak zmienic albo usunac stopke? ze strony niemoge nigdzie tego znalesAngry
pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 21.03.2006 12:41:57

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 04:10:46
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
tomaszziemann
Znajduje si? to w pliku theme.php, który siedzi w folderze twojej skórki.
U mnie w skórce Tweaked-Blue ten fragment wygl?da nast?puj?co:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

W tym przypadku usuwasz ca?? linijk? i po krzyku, jednak szkoda jest, kiedy nie szanujesz pracy innych, dzi?ki którym mo?esz w ogóle korzysta? z tego dobrodziejstwa, jakim jest PHP-Fusion.
Co mo?esz zrobi? dzi?, zrób jutro.

http://www.gimnazjum.sierakowice.pl
JazOOn
mathik napisa?/a:
witam! jak zmienic albo usunac stopke? ze strony niemoge nigdzie tego znalesAngry
pozdrawiam

pytanie czy chodzi ci o stopke któr? okre?lasz z panelu admina, czy stopke w której stoi ?e to php fusion i theme i licznik...

mathik
tak chodzi o stopke co jest przy licznikuCool

as
W takim razie nie otrzymasz pomocy, bo Support nie chce wspiera? dzia?a? maj?cych na celu gryzienie r?ki, która karmi...
as

m_i_n
Dlaczego as chcesz bawic sie w sumienie? skoro sam autor zezwolil na to, to nie rozumiem dlatego twoje moralne przeslanki maja byc powodem odmowy komus pomocy. Jestes jak RIAA, wiesz lepiej co jest dobre dla artysty a co nie? Pfft Pfft Pfft

Btw. Ja tez uwazam tak jak ty ale skoro autor nie ma nim przeciwko to nie widze powodu aby gnoic kazdego ktory sie o to zapyta.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
JazOOn
m_i_n napisa?/a:
Dlaczego as chcesz bawic sie w sumienie? skoro sam autor zezwolil na to, to nie rozumiem dlatego twoje moralne przeslanki maja byc powodem odmowy komus pomocy. Jestes jak RIAA, wiesz lepiej co jest dobre dla artysty a co nie? Pfft Pfft Pfft

Btw. Ja tez uwazam tak jak ty ale skoro autor nie ma nim przeciwko to nie widze powodu aby gnoic kazdego ktory sie o to zapyta.

pytanie tylko co ci ta stopka przeszkadza?

as
Obawiam si?, ?e ?le mnie zrozumia?e?... ja napisa?em (zdawa?o mi si?, ?e do?? wyra?nie), ?e to Support nie chce wspiera? takich a nie innych dzia?a?. Ja zosta?em Adminem na Supporcie (z pewnymi ograniczonymi co prawda prawami). W tej sytuacji nie jest wa?ne co ja osobi?cie chc? robi? a czego robi? nie chc?. Supportu nie interesuj? moje prywatne pogl?dy ani moje prywatne zdanie w kwestii stopki (które jest bardzo liberalne o czym mo?e ?wiadczy? cho?by spór który swego czasu toczy?em z np. @zszywakiem). Bycie Adminem do czego? tam zobowi?zuje. Tym czym? to lojalno?? i oddanie pewnym zasadom i obowi?zuj?cym w tym miejscu formom post?powania, co w skrócie oznacza, ?e... je?li wesz?e? mi?dzy wrony, musisz kraka? jak i ony. Podsumowuj?c... Support nie chce wspiera? takich ani innych dzia?a? z przyczyn sobie tylko znanych, to i ja jako cz??? tego Supportu wspiera? ich nie chc? i nie b?d?. Inaczej robi? bym na twardo do w?asnego gniazda (?e si? tak nieelegancko wyra??)
as

wlodi
Zgadzam sie z toba @as. Uszanujmy cudz? prac?, starania zostawiajac stopke i nie bedziemy pomaga? w jej usuwaniu. Oczywiscie stopke mozna usunac ale my tego nie popieramy wiec nie bedziemy w tym pomagac. Tyle na ten temat Smile

http://telegram.revo.la
Pawson91
TWORZYMY KAMPANIE !!! NIE USUWAJ STOPKI - BADZ CZLOWIEKIEM !!!
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
piteq
as napisa?/a:
Obawiam si?, ?e ?le mnie zrozumia?e?... ja napisa?em (zdawa?o mi si?, ?e do?? wyra?nie), ?e to Support nie chce wspiera? takich a nie innych dzia?a?. Ja zosta?em Adminem na Supporcie (z pewnymi ograniczonymi co prawda prawami). W tej sytuacji nie jest wa?ne co ja osobi?cie chc? robi? a czego robi? nie chc?. Supportu nie interesuj? moje prywatne pogl?dy ani moje prywatne zdanie w kwestii stopki (które jest bardzo liberalne o czym mo?e ?wiadczy? cho?by spór który swego czasu toczy?em z np. @zszywakiem). Bycie Adminem do czego? tam zobowi?zuje. Tym czym? to lojalno?? i oddanie pewnym zasadom i obowi?zuj?cym w tym miejscu formom post?powania, co w skrócie oznacza, ?e... je?li wesz?e? mi?dzy wrony, musisz kraka? jak i ony. Podsumowuj?c... Support nie chce wspiera? takich ani innych dzia?a? z przyczyn sobie tylko znanych, to i ja jako cz??? tego Supportu wspiera? ich nie chc? i nie b?d?. Inaczej robi? bym na twardo do w?asnego gniazda (?e si? tak nieelegancko wyra??)

Ooooo.I to jest w?a?nie ca?y as!Zmieni? w?asne zdanie tylko dlatego ?e dosta?o sie "sto?ek"?.Sk?d my to znamy?Z polityki?

Wracaj?c do g?ównego w?tku to w kontekscie tych s?ów
je?li wesz?e? mi?dzy wrony, musisz kraka? jak i ony
mo?na powiedzie? ?e Digi decyduj?c sie na licencje GPL (któr? wielu programistów pisz?cych nawet bezp?atne oprogramowanie nazywa zaraz?) te? wiedzia? gdzie wchodzi.

m_i_n
as -> rozumiem, sila wyzsza Grin

as
Aby powiedzie?, ?e @as zmieni? zdanie nale?y (tak dla dobra sprawy, rzetelno?ci w?asnej opinii i w?asnego twierdzenia) przytoczy? lub da? przyk?ad takiego w?a?nie post?powania w stylu chor?giewki na wietrze. Nigdy nie mówi?em, ?e Support ?le robi uniemo?liwiaj?c innym usuwanie stopki czy te? ?le robi, gdy gn?bi userów za jej usuni?cie. Moja negatywna opinia dotyczy?a tylko podejmowania radykalnych czynno?ci przez Support... zg?aszania na policj?, hackowania strony czy zabijania userów usuwaj?cych stopk? (bo nawet takie propozycje pada?y)... przyk?ad moich opinii znajdziesz TU i w archiwum Shoutbox'a, w którym w?a?nie toczy?em spór z @zszywakiem o donosicielstwie jako metodzie na niepokornego u?ytkownika PHP-Fusion

Podsumowuj?c... je?li Ty ~piteq znajdziesz tu na Forum cho? jeden mój post w którym nawo?ywa?em do usuwania stopki ze strony i go przytoczysz jako ?wiadectwo mojej zmienno?ci i chwiejno?ci, to natychmiast podam si? do dymisji. Je?li jednak nie jeste? wstanie takiej mojej opinii przytoczy?, to nie wyskakuj jak Filip z konopii z bzdurnymi tezami, które maj? tylko jedn? cech?... s? bzdurne
Edytowane przez as dnia 22.03.2006 21:52:20
as

Wooya
@as: ja uwazam, ze dyskusja z piteq w tej sprawie nie ma sensu. Po co sie tlumaczysz? Winny sie tlumaczy! Co do samej tresci posta wg mnie niech sobie usuwa, skoro Digi na to zezwolil. Jego sumienie. Pozniej i tak sie pojawi z pytaniami "jak zrobic to i to w php-fusion". A odpowiedz moze byc: "przepraszam. uzywasz fusiona? nie widze w stopce... moze to joomla?" Wink Cool
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Pieka
m_i_n napisa?/a:
as -> rozumiem, sila wyzsza Grin

Nie rozumiesz, ale to szczegol.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
m_i_n
Znalazl sie wszechwiedzacy.

piteq
as
Aby powiedzie?, ?e @as zmieni? zdanie nale?y (tak dla dobra sprawy, rzetelno?ci w?asnej opinii i w?asnego twierdzenia) przytoczy? lub da? przyk?ad takiego w?a?nie post?powania w stylu chor?giewki na wietrze.

Swoje tezy opieram na tych s?owach:
Supportu nie interesuj? moje prywatne pogl?dy ani moje prywatne zdanie w kwestii stopki (które jest bardzo liberalne o czym mo?e ?wiadczy? cho?by spór który swego czasu toczy?em z np. @zszywakiem). Bycie Adminem do czego? tam zobowi?zuje.
Prywatnie inne zdanie a jako admin inne?Jak to mo?liwe?Dla mnie jest to bardzo dziwny (by nie powiedzie? absurdalny) stan rzeczy.

Wooya
Co do samej tresci posta wg mnie niech sobie usuwa, skoro Digi na to zezwolil.
Gdzie jest w tre?ci mojego posta napisane ?e chce usun?? stopke bo Digi na to pozwoli??Powiem wi?cej:nie mam najmniejszego zamiaru jej usuwa? (wiem ?e dzi?ki niej kilka osób zainteresowa?o si? Fusion).Moj? intencj? by?o jedynie zwrócenie uwagi na "bagno" w jakie sie w?adowa? Digi wydaj?c Fusion na GPLu.Jest wiele innych które nie zamykaj? kodu daj?c jednocze?nie autorowi wi?ksz? kontrole nad nim.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl