Zobacz temat
obja?nienie funkcji
|
|
czarkowsky |
Dodany dnia 28.02.2006 23:34:02
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 110 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 24.02.2006 11:26 |
...wzi??em si? za modyfikacj? thema pt. Satellite (dla mnie jak najbardziej kosmiczny temat;-) no i... zawis?em (chyba to nawet nie jest pró?nia;-)... nie mog? rozszyfrowa? funkcji w cz??ci poza htmlem, a wi?c nie mog? modyfikowa?. na marginesie: na poleconej stronie extreme-fusion za du?o si? nie dowiedzia?em, bo wi?kszo?? to przekopiowane ?ywcem fragmenty skryptów, przyda?oby si? wi?cej komentarza - to jest dobiero ?wietny materia? na ?wietny artyku?. moje pytanie: czy mog? gdzie? znale?? opis poszczególnych funkcji(nazwijmy go szczegó?owym)? je?li moje zachcianki s? ponad miar?, pokornie posypi? sobie jutro g?ow? popio?em. z góry dzi?kuj? za pomoc w sprowadzeniu na ziemi?! dla zainteresowanych podsy?am jedno ze zrobionych ostatnio zdj??, pt. cms na j?zykach pozdrawiam! |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 23:22:24
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
wlodi |
Dodany dnia 02.03.2006 15:58:48
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 765 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.09.2005 23:50 Złamana licencja |
Tu powiniene? znale?? odpowied? na swoje pytanie P.S. Po co ten obrazek? ![]() Edytowane przez wlodi dnia 02.03.2006 18:14:31 |
|
|
jantom |
Dodany dnia 02.03.2006 17:18:40
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Czy to o to chodzi? @wlodi - jaki obrazek? Niczego tu nie widz?... Edytowane przez jantom dnia 02.03.2006 17:19:25 |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 02.03.2006 18:11:05
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
@wlodi link który poda?e?: - nie dzia?a bo jest ?le podany - jest to ten sam artyku? co na extreme @paolo copia a czego ty tam nie rozumiesz? Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
wlodi |
Dodany dnia 02.03.2006 18:14:00
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 765 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.09.2005 23:50 Złamana licencja |
@SebaZ-link dzia?a a jak komus nie dzia?a to podaje www.webmer.pl @jantom-paolo copia doda?/a nast?puj?c? grafik?: http://www.php-fu...353%5D.jpg |
|
|
czarkowsky |
Dodany dnia 02.03.2006 23:06:14
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 110 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 24.02.2006 11:26 |
wielkie dzi?ki, ?e zainteresowali?cie si? tematem!!! je?li chodzi o wyja?nienie funkcji mam na my?li np. fragment z function render_article (czyli po naszenu wygl?d artyku?u): napisa?em ju? stron? w htmlu zanim dowiedzia?em si? o fusionie. (z html-em i arkuszami stylów daje sobie rad?, ale jak widzicie gorzej z php.) teraz chcia?bym dostosowa? thema do opracowanego przeze mnie wygl?du. rozumiem oczywi?cie to, co poda? mi jantom - i to rzeczywi?cie mo?na znale?? na stronach. ale gdy chc? inaczej (czytaj: w innym miejscu, w innej tabeli, w innej komórce...) rozmie?ci? na stronie, np. autora artyku?u, dat? jego napisania, a jeszcze np. gdzie indziej w stosunku do oryginalnego thema uaktywni? jego wydrukowanie musz? wiedzie?, która cz??? skryptu za co odpowiada, aby przenie?? go w ca?o?ci w inn? komórk?. jednym s?owem chcia?bym wiedzie?, które cz??ci kodu danych funkcji s? odpowiedzialne za poszczególne jej sk?adniki. jestem w tym thema'cie nowicjuszem, wi?c o?wie?cie mnie, je?li z?y jest mój tok my?lenia. odno?nie zdj?cia: cms to moje inicja?y. przerobi?em niedawno t? fotk?, a tu wstawi?em w formie "u?mieszka". no có?, u mnie równie? nie mo?na jej zobaczy? pomimo dostosowania jej formatu i wielko?ci do zalecanych. czy kto? wie dlaczego u jednych go wida?, a u innych jest tylko napis obrazek? b?d? bardzo wdzi?czny za rozwini?cie jeszcze raz tematu tych funkcji i ich szczegó?ów!!! no chyba, ?e jestem zupe?nie na z?ym tropie. by? mo?e nale?a?oby to wstawi? jako nowy temat, ale o tym niech zdecyduj? moderatorzy. gor?co pozdrawiam!!! |
|
Przejdź do forum: |