ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Nowe panele - jak jes stworzy? i jak zmienic nazwe ?
oskii
Mam nast?puj?ce pytanka: Czy banner na górze strony mo?e byc wiekszy niz ten standardowy? Bo gdy update'owa?em nowy, wi?kszy w /\ i \/ to strona mi sie 'rozwalila'. Drugie pytanie : Mam belke 'Nawigacja'. Jak dodac now? belke-panel? Wchodze w Panel admina>Zarz?dzanie stron?>Panele. Zmieniam nazwe Panelu 'NAWiGACJA' na 'Menu:'. Na stronie g?ównej nie widac ró?nicy.. zostaje dalej "nawigacja". No to trudno mysle, dodam nowy panel... Pisze nazwe panelu, potem wybieram z listy navigation_panel, a tre?? panelu jest

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i nie wiem co to znaczy. Jak stworzyc now? belke - panel, by by?y w nim linki do artykó?ów? Gdy stworzy?em jedn? i da?em W??CZ nic sie nie zmienilo ;( Z góry THX za pomoc.

kod zawsze wstawiaj w [ code ] a jak ju? wstawiasz kod to i wy??czaj u?mieszki! Poprawi?em./crasch

Je?li kto? nie rozumie o co mi chodzi to chce stworzyc drug? belke, bende mia? tam np linki do broni w grze. moja strona to http://oskii.rese...l/news.php sorki za spam ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi.

widzicie? mam tylko belke Nawigacja a chccia?bym zrobic np BRONIE ;]

nie pisz posta pod postem a edytuj poprzedni, i adresy wstawiaj w [ url ]! Poprawi?em./crasch
Edytowane przez crasch dnia 27.02.2006 15:12:15

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 20:58:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Odpowied? jest jak zwykle prozaicznie prosta... wpisz w okno Szukajki wyraz Panel, przeszukaj Forum i poczytaj sobie troch? na ten temat. Nie wiem dlaczego uzna?e?, ?e to inni userzy tego Forum winni to zrobi? za Ciebie. Mo?e uwie?y?e? komu?, kto chc?c Ci? podpu?ci? aby wycygani? od Ciebie kas? na p?czka stwierdzi?, ?e jeste? wyj?tkowym ???...
as

oskii
dzieki za wyczerkujaca wypowiedz, musze ci poinformowac ze szukalem i odpowiedzi nie znalazlem. klik?em W??CZ i mi sie pojawia drugi, taki sam panel jak NAWIGACJA, a chce zrobic inny panel.

as
K?amiesz... w ?ywe oczy k?amiesz a ja jestem jednym z nielicznych mo?e userów tego Forum, który ma odwag? powiedzie? Ci to prosto w oczy. Jeste? zwyk?ym leniem, który w dodatku pos?uguje si? nieprawd? jako metod? na podtrzymanie swojego leniwego statusu. Odpowied? na Twoje pytanie pad?a na tym Forum ju? tyle razy, ?e chc?cy to podliczy? trzeba by mie? procesor 10GHz i pami?ci z 2GB. Przyk?ad... TU, i TU, i TU... itd., itd., itd.....
as

oskii
Dobra poradzi?em sobie jakos, jak pisa? skrypt do nowych belek i linków do nich to mi jakis b??d na 1/5 strony wyskakiwa? ;/ Nie k?amie, teraz juz sie skap?em ze to ?le wklei?em i juz to mam. Je?li chce dodac nazwijmy to... artykó? po lewej np
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
to musze utworzyc nowy plik miecze.php? Czy jest jakas ?atwiejsza metoda ?

przypominam strona to http://oskii.rese...l/news.php ;]
Edytowane przez oskii dnia 27.02.2006 15:51:09

as
Moim zdaniem lepiej jest utworzy? Dodatkow? Stron? (Stron? informacyjn?) w Panelu Admina, wklepa? do niej odpowiedni tekst arta, zapisa? a nast?pnie skopiowa? adres do niej. Np:

<a href='adres dodatkowej strony'>Sword</a><br>

Jak si? tworzy Dodatkowe Strony ???... teraz ju? wiesz, ?e znajdziesz to w Szukajce
as

oskii
Wiem jak sie je tworzy, nie pomysla?em o takiej opcji ;D THX za pomoc topic mysle ze mo?na usun?? bo troche.. bezsensowny ;]

as
Sensowny, sensowny bardzo... bo pokazuje zbawienn? moc Szukajki, która zwyci??a ciemno??.
as

Pawson91
no to zamkne a jak by Ci sie cos przypomnialo to napisz a ja otworze bo roznie bywa mowicie zeby zamknac a potem sie denerwujecie ze zamkniety bo chcieli byscie cos napisac Pfft
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl