Zobacz temat
Jak za pomoc? linku wy?wietli? podgl?d strony.
|
|
Zbigniew@ |
Dodany dnia 11.01.2023 12:12:04
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 138 Pomógł: 13 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 07.03.2021 11:36 |
Jak za pomoc? linku wy?wietli? podgl?d strony. Nie mam na my?li takiego linku .Poniewa? to nie dzia?a. Chcia?em na w?asnej stronie wstawi? link do podgl?du innego pliku , który znajduje si? na moim serwerze. Brak?o mi pomys?u jakie s?owa wpisa? w wyszukiwarkach aby znale?? taki skrypt.Widzie? widzia?em takie co? na innych stronach ale w tej chwili nie mog? odnale??. Mo?e przynajmniej kto? zaproponuje has?a jakie wpisa? w wyszukiwarkach. Edytowane przez Zbigniew@ dnia 11.01.2023 12:25:16 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 17:08:38
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
adi |
Dodany dnia 11.01.2023 17:03:25
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 377 Pomógł: 42 ![]() Data rejestracji: 18.03.2005 10:39 |
Witam nie bardzo kumam s?owa podgl?d, ale chyba chodzi ci o thumbsniper widzia?em wtyczka do wordpresa https://wordpress...umbsniper/ mo?e uda ci si? przerobi? i do ko?ca nie wiem czy to dzia?a bo nie posiadam wp Pozdro. |
|
|
Zbigniew@ |
Dodany dnia 11.01.2023 19:47:42
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 138 Pomógł: 13 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 07.03.2021 11:36 |
No w?a?nie zrozumia?em i? szuka?em 2 dni , pod niew?a?ciwymi has?ami . Mówi?c o podgl?d strony www mia?em na my?li podgl?d HTML. Czyli co? takiego . Chcia?em zrobi? dla w?asnego u?ytku konwerter i dzia?a . Mianowicie usuwa wszelkie rodzaje przestarza?e znaki . Które by?y normalne w HTML4. Plik który chce uruchomi? do podgl?du znajduje si? pod linkiem. :D Tak zwany konwerter Ale jeszcze oprócz tego nie mog? sobie poradzi? z takim skryptem. Który ma za zadanie wys?a? na komputer ten podgl?d . Mimo i? wpisuje poprawnie tam gdzie ma by? katalog katalog , a gdzie plik to plik . a nadal pojawia si? komunikat i? nie mo?e odnale?? pliku . Jedynie co mog?em zrobi? to wsadzi?em do jednego pliku podgl?d i to automatyczne wysy?anie pliku i wysy?a razem z opisem b??du. Po edycji Znalaz?em jedn? metod? i dzia?a . Na wy?wietlenie zawarto?ci do skopiowania na stronie. Jeszcze aby zadzia?a? skrypt wysy?aj?cy na komputer . Edytowane przez Zbigniew@ dnia 11.01.2023 20:59:57 |
|
|
adi |
Dodany dnia 11.01.2023 22:15:53
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 377 Pomógł: 42 ![]() Data rejestracji: 18.03.2005 10:39 |
Witam tak zamota?e? ?e teraz tym bardziej nie wiem o co chodzi, ale ja to mo?e jestem za t?py ![]() Plik wykona si? i tak bez znaczników jako zwyk?e podgl?d a jak dodasz funkcje pobierania go to go zapisze w ca?o?ci, ale jak ju? pisa?em wy?ej jestem za ma?o rozgarni?ty i czego? mo?e nie rozumiem ![]() |
|
|
Zbigniew@ |
Dodany dnia 12.01.2023 19:58:31
|
Sam tego nie rozumiem . Nie wiem jak ale dzia?a .Ale dzia?a. Zrobi?em obecni tak aby plik PHP który mia? wysy?a? na komputer klienta tekst sformatowany który wcze?niej sobie wklei? . Obecnie wysy?a sam siebie jako plik .txt Mimo i? jest plikiem .PHP. Równie? dobrze mo?na wpisa? HTML i wy?le samego siebie jako HTML. razem z tekstem sformatowanym .Jedynym problemem s? u do?u napisy o b??dach . Plik który wysy?a tekst wygl?da tak . Plik który dociera na komputer wygl?da tak . |
|
Przejdź do forum: |