ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
PHP-Fusion.pl dla WO?P 2015
DJPromo
Tak jak rok poprzednio, a chyba stanie si? tradycj? rozpoczynamy temat PHP-Fusion.PL dla WO?P 2015.
Troch? ma?o czasu zosta?o na konkretne propozycje co do organizacji, ale zasadnicze pytanie czy Wy jako spo?eczno?? przy??czycie si? i zagramy kolejny raz Cool

Administracj? pytam jak co roku otwarcie czy mo?na na was liczy? ?
Od siebie na pierwsz? aukcj? jako dodatek dla osoby, która wygra sama aukcje* b?dzie Klasyka Gry PC-DVD MAX PAYNE I i II ( MAX PAYNE Antologia ) + Przesy?ka

Kwot? jako pierwszy deklaruj? 25z?

*Kwota z aukcji przekraczaj?ca 60z?
Edytowane przez DJPromo dnia 19.01.2015 18:31:38
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:18:42
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
hoopak
To jak, pomo?ecie? Wink

www.hoopak.pl
Pieka
My jako administracja jeste?my jak zwykle otwarci Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
To co Przemku mozna liczyc na aukcje Smile a reszta jak co roku ? konto na zbiorke jak tylko aktywuje podam wieczorem jesli ktos chce razem zbierac i nie ma nic przeciw temu.
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

Pieka
Na nas zawsze mo?na liczy? Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lupozo
Je?li o mnie chodzi to 25z? jestem w stanie dac + swoje umiej?tno?ci czyli wykonanie projektu i zakodowanie do PHP-Fusion lub serwer wirtualny na okres roku w minthost.

Pieka
Jutro postaram si? wystawi? aukcj?. Informacj? o tym, jak zawsze podam w tym temacie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pieka
Przed chwil? zosta?a wystawiona nasza aukcja WO?P z przeznaczeniem "Dla podtrzymania wysokich standardów leczenia dzieci na oddzia?ach pediatrycznych i onkologicznych oraz godnej opieki medycznej seniorów".

Przedmiotem aukcji jest 100 000 wy?wietle? bannera na naszym Supporcie.

Aukcja: http://aukcje.wos...n-i1338293
Nasz alias aukcji: http://wosp.php-fusion.pl

Tradycyjnie zaczynamy od 10z?, a ca?? wylicytowan? kwot? przekazujemy na XXIII Fina? WO?P.

Mamy nadziej?, ?e równie? Wy pomo?ecie nam rozreklamowa? t? aukcj?. Liczymy na Was.

Zapraszamy wszystkich do licytowania. Pomó?cie nam pomóc dzieciom i seniorom!

Za wszelk? pomoc i udzia? w tym przedsi?wzi?ciu dzi?kujemy i pozdrawiamy.

Ekipa Polskiego Supportu PHP-Fusion

Pami?tajcie, ?e po przekroczeniu 60 z?, indywidualny zwyci?zca aukcji otrzymuje zgodnie z informacj? Roberta, cytuj?:
PC-DVD MAX PAYNE I i II ( MAX PAYNE Antylogia ) + Przesy?ka

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lupozo
Pieka szalejesz z liczbami.
DJPromo napisa?(a):
To co Przemku mozna liczyc na aukcje Smile a reszta jak co roku ? konto na zbiorke jak tylko aktywuje podam wieczorem jesli ktos chce razem zbierac i nie ma nic przeciw temu.
Dj jak tam konto?

DJPromo
I w tym roku Osoby, które chc? wesprze? tegoroczn? akcje PHP-Fusion dla WO?P udost?pniam konto do wspólnego zbierania na aukcj?. Za wylicytowan? sum? wystawimy wspólny banner www.pajacyka.pl z Nickami.

Konto zbiórki:
Robert Jankowski
Wroc?aw
WBK
69 1090 2486 0000 0001 0582 2988

Tytu?em: WO?P PHP-FUSION - nick z forum.

Po zaksi?gowaniu wysy?am potwierdzenie

Ps.// Prosz? o info na PW albo maila o wp?acie
Pomog?em Kliknij Pomóg?

lupozo
DJ a jest mo?liwo?? przes?ania do Ciebie pieni?dzy na PayPal?

DJPromo
w tej chwili nie mam takiej opcji jeszcze. Na kolejny rok planuje podstrone wosp dla pho-fusion jako historie z poprzednich aukcji z opisem do tego przelewy i sms tak zeby ulatwic wszystkim wplaty. Teraz zostaje tylko przelew z swojego konta
Pomog?em Kliknij Pomóg?

khaman
DJPromo zapewnia dyskrecje, tak?e bez obaw z przelewami. Co do aukcji, podbijamy do 50 z?, kto da wi?cej?

Co do ostatnich kontrowersji na temat Owsiaka, my?l? ?e wi?kszo?? manipulacji wyja?niona tutaj: http://www.wykop....z-faktami/
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

DJPromo
1.DJPromo = 25z?
2.Zbyszko = 20z?
Pomog?em Kliknij Pomóg?

DJPromo
Kolejna wp?ata mamy ju?

1.DJPromo = 25z?
2.Zbyszko = 20z?
3.krystian1988 = 30z?

=75z?

Dzi?ki i gramy dalej zosta?o jeszcze troch? dni Smile
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Pieka
Mróz ?ci?? aukcj?, ?e nic nawet nie drgn??o?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pieka
Dzisiaj ko?czy si? aukcja dla WO?P. Zapraszamy do udzia?u.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
Aukcja ju? za nami kwota 81z? wp?acona na konto WO?P tak wi?c jak co roku potwierdzenie dokonania rozliczenia. Dzi?ki wielkie ?e i w tym roku co? od siebie dali?my Wink
DJPromo dodał/a następującą plik:
potwierdzeniewosp2015.pdf [109.1kB / 2203 Pobrane]

Edytowane przez DJPromo dnia 29.01.2015 19:15:59
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Pieka
Dzi?kuj? Robert za wszystko Smile Tradycyjnie ju? mo?emy na Ciebie liczy? Cool
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl