ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Artyku?y i pagebreak problem
ojdas
Witam,

Szuka?em na forum mojego problemu ale nie znalazlem...
Jest kilka postów o pagebreak ale nic z nich nie wynika Sad
Problemy i pytania mam 2.
1. Czy jest mo?liwo?? aby w Artyku?ach Fragment oraz Tre?? po?aczy? przy wy?wietlaniu danego artyku?u, bo teraz mam tak, ze w wykazie art. mam cze?? z sekcji Fragment a jak wybiore dany artyku? to mam jego drug? cz??? a ju? sekcji Fragen nie wiadc i to troch jest bez sensu. Czy mo?na to jako? zmieni?? aby wyswietlaly sie obie cze?ci artyku?u jedna pod drug??
2. PageBreak mimo, ze wstawiam go do danego opisu w artykule widzie tylko cos takiego <--PageBreak--> i nic wiecej nic sie z tym nie dzieje... dlaczego?

i jeszcze jedno pytanie czy gdzies mozna zmienic liczbe artykulow, ktore maja sie pojawic na WWW po wybraniu danej kategorii?

Mam PF v6.00.304

pozdr
ojdas
Edytowane przez ojdas dnia 16.02.2006 23:41:50

W?cibski Go??
Dodany dnia 26.10.2025 07:24:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
decymka
1. Czy jest mo?liwo?? aby w Artyku?ach Fragment oraz Tre?? po?aczy? przy wy?wietlaniu danego artyku?u, bo teraz mam tak, ze w wykazie art. mam cze?? z sekcji Fragment a jak wybiore dany artyku? to mam jego drug? cz??? a ju? sekcji Fragen nie wiadc i to troch jest bez sensu. Czy mo?na to jako? zmieni?? aby wyswietlaly sie obie cze?ci artyku?u jedna pod drug??

Nie wiem czy chodzi o to aby artyku? wy?wietla? si? ca?y. Je?li tak po prostu tam gdzie masz ca?y artyku? musisz wpisa? ca?o??, a krótki fragment wpisz na pocz?tku.

nauczycieleprzedszkola.pl
crasch
Co do punktu drugiego, pagebreak jest po to by ko?czy? jedn? strone w artykule i zacz?? nast?pna a nie do opisu arta tam on nie zadzia?a. Musisz go da? w tek?cie Smile.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

cakper
i jeszcze jedno pytanie czy gdzies mozna zmienic liczbe artykulow, ktore maja sie pojawic na WWW po wybraniu danej kategorii?

tak da si? na http://programuj.... zmieni?em z 15 do 25, musisz "pogrzeba?" w pliku articles.php
Edytowane przez cakper dnia 17.02.2006 19:54:00

http://www.gimpuj.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl