Zobacz temat
|
Formularz wysylki
|
|
| Kluseczka |
Dodany dnia 13.02.2014 07:12:03
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 13 v7.02.07Data rejestracji: 07.01.2014 19:58 |
Witam ! Otó? mam ma?y problem, chcia?am stworzy? dodatkowa stron? jako formularz zamówienia ksi??ek ale ja i baza danych to jeszcze ujdzie lecz PHP to le?y i kwiczy. Wiec tu moja pro?ba czy móg?by mi kto? poleci? lub wykona? zarys jak ma to wygl?da? by dostosowane by?o pod PHP-Fusion. Mianowicie potrzebuje proste pole wyboru z listy dost?pnych ksi??ek tak by po wybraniu automatycznie pokaza?o mi kod, nazw? oraz obrazek. I to wszystko ?eby mo?na wys?a? na mail podany w opcjach g?ównych PHP-Fusiona. Niby to proste ale ja za ma?o jeszcze wiem a tylko tego samodzielnie zrobi? nie mog? ![]() |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 04:11:13
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Lukeup |
Dodany dnia 13.02.2014 07:34:17
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 118 Pomógł: 14 v7.02.07Data rejestracji: 23.06.2006 22:47 |
Dzie? dobry, sprawa jest stosunkowo prosta. Przyk?adowo jedno pole typu input dla wprowadzanej frazy i do tego 3 radio "Tytu?", "Wydawca", "ISBN". A potem wyszukujesz po like'u czego?, co Ci odpowiada. Z zasady ISBN jest numerem unikalnym dla publikacji (unormowania BN), wi?c wyszukanie po tym numerze powinno da? Ci jeden wynik. Pozdrawiam, Freeze Przyjmuj? zlecenia pracy nad PHP-Fusion, Wordpress, Symfony, PHP-Nuke, Post-Nuke
Technologie: PHP (Symfony3-4), SQL, JS (JQ), XML, XHTML, HTML5, CSS3, SCSS, SASS, C, C++, C# Zawód: Full-Stack Developer z naciskiem na Backend You live once, but if You do it right, once is enough. |
|
|
|
| Kluseczka |
Dodany dnia 13.02.2014 15:21:01
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 13 v7.02.07Data rejestracji: 07.01.2014 19:58 |
Freeze Naprawd? my?lisz ze zrozumia?am ![]() Mo?e ?le wie wyrazi?am w poprzednim po?cie ale chodzi mi o moja baz? czyli tam jest kilka ksi??ek kod zaczyna si? od 1201 i leci po kolei w gore , osobna dla przedszkola osobno dla podstawówki , i rzecz w tym ze baz? w miar? zrobi?am chodzi mi bardziej o ukierunkowanie mnie jak zrobi? np. wtyczk? która mi upro?ci wszystko do jednego panelu gdzie b?d? mog?a zmieni? wpis w bazie a tak?e zrobi? sobie skrypt do zamówie? czyli : [POLE WYBORU Z LISTY KSI??EK] -> po wybraniu w formularza wy?wietli mi si? np: [KOD KSI??KI][NAZWA][OBRAZEK] i to wszystko ma by? wysy?ane na maila w postaci [KOD KSI??KI][NAZWA][OBRAZEK] 1201 - S?ownik - Obrazek Edytowane przez Kluseczka dnia 13.02.2014 15:26:51 |
|
|
|
| Lukeup |
Dodany dnia 13.02.2014 18:34:27
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 118 Pomógł: 14 v7.02.07Data rejestracji: 23.06.2006 22:47 |
To i tak za ma?o informacji, by Ci skutecznie pomóc. Nawet, gdyby co? zacz??, pewnie by?oby sporo niedomówie?. Mo?e przede wszystkim napisz, do czego jest Ci to potrzebne? Oprócz tego, je?li nie jest to tajemnic? zawodow? - dodaj baz? produktów, któr? wygenerowa?a? oraz przyk?adowe materia?y, które wchodz? w jej sk?ad (je?li chcesz zbudowa? baz? ebook'ów, to oczywi?cie ich tu nie za??czaj, chodzi mi o ok?adki, spisy tre?ci itd.). Je?li to jaki? wst?p do ecommerce, to nie zalecam budowa? koszyka na ciastkach. Pozdrawiam, Freeze Przyjmuj? zlecenia pracy nad PHP-Fusion, Wordpress, Symfony, PHP-Nuke, Post-Nuke
Technologie: PHP (Symfony3-4), SQL, JS (JQ), XML, XHTML, HTML5, CSS3, SCSS, SASS, C, C++, C# Zawód: Full-Stack Developer z naciskiem na Backend You live once, but if You do it right, once is enough. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |