Zobacz temat
|
Lista u?ytkowników online jak na portalu spo?eczno?ciowym
|
|
| Coshju |
Dodany dnia 27.10.2013 15:44:33
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 1 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 11.10.2013 20:53 |
Witam! Poprzednio niejasno si? chyba wyrazi?em, bo nie uzyska?em ?adnej odpowiedzi, wi?c sformu?uj? mój problem w inny sposób. Mianowicie do tej pory nie wiem, jakich narz?dzi u?y? w celu stworzenia czego? na kszta?t prostego portalu spo?eczno?ciowego, czyli: 1. Na pierwszej stronie lista grup spo?ecznych (np. grubi, chudzi, ciemni, blond,....itd). 2. Po klikni?ciu której? z grup spo?ecznych wyskakuje lista osób online nale??cych do tej grupy (czyli tak jak na portalu spo?eczno?ciowym, jaki? avatar, nazwa u?ytkownika, mo?liwo?? wys?ania wiadomo?ci prywatnej). Oczywi?cie nie chodzi mi o to jak wstawi? skrypt i gdzie, tylko jaki ten skrypt, bo takowych pisa? nie umiem, ale te? nie mog?em nigdzie znale??, bo nawet nie wiem jak to nazwa? fachowo, dlatego staram si? opisa? moj? potrzeb? najja?niej jak tylko potrafi?. Praktycznie mog?oby to dzia?a? jak chat, tylko, ?e bez okna dialogowego, sama lista u?ytkowników online, ewentualnie opcja zmiany 'chatroomu', czyli tutaj po prostu zmiana listy (z jednej grupy na inn?). U?ytkownicy sami by si? ze sob? kontaktowali jedynie przez PW. PW od moderatora:
Edytowane przez Coshju dnia 01.11.2013 15:03:54 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 21:18:55
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |