Zobacz temat
|
TOPGAME!: L-P-? i panel logowania w logu
|
|
| Damiox |
Dodany dnia 15.07.2013 12:18:16
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 7 Ostrzeżeń: 2 v7.02.07Data rejestracji: 11.07.2013 15:41 |
Witajcie! Obrabiam w?a?nie theme TOPGAME! . Niestety zatrzyma?em si? na etapie przeróbki paneli i loga. Mianowicie chc? zmieni? uk?ad paneli na L-P-?. Korzysta?em z kilku kodów ale wszystko nie dzia?a. O to mój wycinek z theme.php: Dodatkowo prosz? obrobione zdj?cia z painta - o to mi chodzi: Strona obecna: ![]() Uk?ad L-P-? - taki jaki chc?: ![]() Kolejn? zmian? jest przeniesienie panelu logowania do loga. ![]() Kompletnie nie mam poj?cia jak to zrobi? :( Prosz? o w miar? szybk? pomoc :) Mogliby?cie mi powiedzie? jeszcze, jak zmieni? górn? nawigacj?? Mam dwa theme od tego samego go?cia (TOPGAME! i NFS) a w tym NFS jest fajna górna nawigacja. W theme.php kod jest ten sam. ------------------------------------------------- Prosz? o nie podawanie linków do starszych tematów dotycz?cych moich problemów, bo to nie dzia?a na moje theme. Mam zakupione theme a wi?c metody z tradycyjnych bezp?atnych skórek NIE DZIA?AJ?! PW od moderatora:
Edytowane przez Damiox dnia 15.07.2013 13:44:29 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 00:44:57
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |