Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Ostatnio wpad?em na pomys? ?eby napisa? panel/wtyczk? krótkich odpowiedzi. Polega? ma na "szukajce", tzn wpisujemy nazw? ro?liny/owocu (Polsk?, czesk? lub ?aci?sk?) po czym klikamy enter(lub myszk? szukaj) i ta wy?wietla jedn? z 4 odpowiedzi:
-Mo?na podawa?
-Nie wolno podawa?
-Mo?na podawa? cz?sciowo
-Brak danych(je?li ro?lina lub owoc nie znajduje si? w bazie)
i obok odpowiedzi link "szczegó?y"(a w przypadku "Brak danych" brak linku ) który przenosi?by do artyku?u na temat zapytania.
Szukanie i wy?wietlanie odpowiedzi mia?o by? w formie panela. Dodawanie ro?lin i owoców odbywa?o by si? poprzez panel administratora. Tam by?y by pola:
Niestety, nie poradzi?em Sobie, a ostatnio straci?em dane poprzez awari? systemu(podwójnie boli, bo system wpad? przy zgrywaniu danych na zewn?trzny dysk). Uda?o si? skopiowa? tylko to co w za??czniku (czyli tyle co nic...). Czy kto? móg?by mi pomóc przy tej wtyczce? Naprowadzi? mnie jak j? doko?czy? albo doko?czy??
<s>Dodaj? to co uda?o si? skopiowa? przed awari? i plik index.php(który zacz??em tworzy? od zera, ale w sumie nic w nim nie ma)</s>
Z góry dzi?kuj? za zainteresowanie i jak?kolwiek pomoc. Przepraszam, je?li z?y dzia? i prosz? o przeniesienie do odpowiedniego.
EDIT: Dodaje to co uda?o mi si? wymodzi? samemu, na chwil? obecn? wynik wy?wietla na podstronie(w zamy?le chc?, aby to by?o w panelu pod oknem wyszukiwarki). Brak jeszcze mo?liwo?ci dodania czegokolwiek przez panel admina. Dodaje aktualniejszy plik w za??czniku.