Zobacz temat
|
Rozwijane submenu w skórce Enis
|
|
| kRis77 |
Dodany dnia 31.05.2013 16:53:39
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 12 v7.02.06Data rejestracji: 16.02.2009 15:46 |
Witam serdecznie. Mam problem ze skórk? Enis pobran? z rosyjskiego supportu. W info do skórki podana jest informacja: SubMenu Usage To add a dropdown link in header... In site Links admin Add or edit existing link and add %submenu% before the Link Name and select sub-header only. All links after this will appear in this dropdown menu. To end just add %endmenu% in front of the last Link Name in the list. If you want to make a submenu without the submenu header link to be a link change the Link URL to # it will then make the submenu header link to an anchor Note: if %submenu% visibility is set to eg. Members the %endmenu% need to be set to Members as well. Czyli by stworzy? rozwijane menu przed nazw? dodaje %submenu% zaznaczam opcje tylko dla nawigacji poziomej i powinny sie wszystkie kolejne linki uk?ada? w rozwijanym menu które ko?cz? w nazwie ostatniego linka %endmenu% Jednak nic si? nie dzieje a na stronie widz? dla przyk?adu %submenu%Aktualno?ci Adres do strony: www.aty.c0.pl Za??czam skórk? Jak to rozwi?za???
kRis77 dodał/a następującą plik:
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 09:46:09
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| bogdan |
Dodany dnia 31.05.2013 19:36:42
|
|
Ekspert ![]() Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Cze??.![]() Ale? se wybra? menu. ![]() Skórka bardzo przyjemna, tylko te komplikacje z menu. Pomy?l, czy nie pro?ciej zainstalowa? "DropDown Menu" (demo u mnie na stronie). Zaznaczam, ?e nie wiem jak b?dzie hula? na tej skórce. Co do tego menu, to zrobi?em tak jak opisuj?. Ustawi?em kilka linków, ?eby by?y widoczne tylko w nawigacji poziomej. Nast?pnie doda?em w edycji nawigacji przed nazw? linku "Download" - "%submenu%". Dalej przed przed nazw? linku - "Linki" - "%endmenu%", który si? ju? nie pojawi?. Kolejne linki ustawione w nawigacji poziomej pojawiaj? si?, czyli w tym przypadku "Kategorie newsów". W PA wygl?da to tak jak na screenie (kliknij, to powi?kszysz): ![]() PS. Za??czniki dodawaj spakowane w ".zip". Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 16:01:13 Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. ![]() |
|
|
|
| kRis77 |
Dodany dnia 31.05.2013 21:52:48
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 12 v7.02.06Data rejestracji: 16.02.2009 15:46 |
Robi? w?a?nie tak jak piszesz jednak u mnie nic sie nie dzieje i menu nadal nie jest rozwijane. Napisa?e?: Dalej przed przed nazw? linku - "Linki" - "%endmenu%", który si? ju? nie pojawi?. i w?a?nie dlaczego na screenie wida? %endmenu%Linki a na stronie demo tego odno?nika brak i kategorie newsow tez s? w rozwijaniu a tu ze screena wynika ze kategorie newsów powinny by? ju? dalej poza rozwijanym. Pewnie spróbuje z dropdown menu bo nie mam poj?cia dlaczego to na twojej stronie demo dzia?a a u mnie nie ![]() Mo?e jeszcze si? uda... mo?e serwer co? nie za fajny, mo?e jeszcze co innego. W ka?dym b?d? razie dzi?kuje bardzo za sprawdzenie i pomoc ![]() Edytuje posta by poinformowa? i? uda?o si?. Sposób banalny... po prostu po wpisaniu np: %submenu% trzeba zrobi? spacje i dopiero nazw? linka wpisa? czyli "%submenu% Linki" Edytowane przez kRis77 dnia 31.05.2013 22:49:20 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |