ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Format linku dodatkowych stron
Konto ukryte
Witam serdecznie, mam pytanko (mo?e g?upie), ale znalaz?em co? takiego:
LINK
Pytanie jak si? to ma, i? jak wiemy u nas w PF w linkach podstron s? same dziwne znaki.
Co o tym s?dzicie?

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 06:43:50
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bogdan1991
A jaki to problem zrobi? takie linki??

Poczytaj http://www.php-fu...rowstart=0 wszystko pisze

Konto ukryte
Masz racj?, ?e nie problem, ale pytanie dotyczy czy mimo standardu bez zmian, jeste?my nara?eni na gorsze pozycjonowanie at gogle, czy raczej mo?e zosta? bez zmian i b?dzie ok. Smile

Apis
Nie tylko przyjazne linki decyduj? o pozycjonowaniu w Google. Jest jeszcze wiele innych sk?adników witryny, z których jedn? z istotniejszych jest domena (wy?ej notowane s? narodowe czyli .pl ni? na przyk?ad .org czy .biz a ju? na pewno o wiele wy?ej ni? .boo.pl czy .yoyo.pl) oraz jej nazwa (skorelowana z tre?ci? witryny).

O wiele wa?niejsze jest te? pozyskanie "przyjació?" poprzez wzajemn? wymian? linków do serwisów ni? same przyjazne linki wewn?trz witryny.

Mam cztery serwisy postawione na PHP-Fusion bez seo-linków. Trzy maj? PR 4/10 a jeden (w podpisie) 5/10. Tu po wpisaniu frazy "?egluga" do Google mam pierwsze miejsce a nigdy nie zha?bi?em si? p?aceniem za kampani?. A wi?c da si? Smile
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
bogdan
A ja nigdy nie pozycjonowa?em, nie mia?em "Przyjaznych linków", nie robi?em nic, ?eby mie? wy?sze PR, bo jak zak?ada?em stron? po raz pierwszy, nie wiedzia?em co to w ogóle jest.Grin
Sama p?ywa?a po szerokich wodach i ma PR3. Smile
Czasami robi?c co? samemu "na si??" mo?na odnie?? odwrotny skutek.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Apis
Ale dodanie w <head> zach?ty dla crawlerów w meta-tagach dzia?a skutecznie. Równie? utworzenie sobie konta w Google i skorzystanie z narz?dzi dla webmasterów w celu zach?cenia Google do ?askawego zindeksowania naszej stronki. Dla przyk?adu: jeden z serwisów za?o?y?em 5.12.2012. Dzi? ma PR 4... A pozycja W Googlach? Prosz? wpisa? fraz? "Rada kapitanów" Grin

Oczywi?cie wszystkie moje serwisy oparte na PHP-Fusion maj? wtyczk? "sitemap". To te? bardzo pomaga w indeksowaniu.
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
Konto ukryte
Moim zdaniem zale?y tak?e od s?ów które szukasz, jak wpiszesz forum kredytowe, jestem albo na 1 albo na 4 miejscu Smile no i zale?y w jakich godzinach Smile

Maksymilian
Czasami dobrze jest swojej ofercie nada? nazw? mniej popularn? np salsarobi? zamiast latino solo /niemniej s? to dwie nieco odmienne formy - sprawa nie tylko w nazwie ;-) /.
W darmowym hostingu cba.pl zrobi?em stronk? "weekend z ta?cem" no i google pokazuje j? ?askawie na drugim / trzecim miejscu. Cz?sto chwyt mniej wirtualny pomaga. Wink
Zgodz? si? z przedmówc?, ?e dobrze jest mie? s?owo / s?owa kluczowe w domenie.

http://www.kurpie.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl