Zobacz temat
AllToon.eu - Najlepsza strona o bajkach/serialach m?odzie?owych
|
|
poplop |
Dodany dnia 13.01.2013 21:32:27
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 21 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 28.02.2008 19:17 |
Witam, chcia?bym zaprezentowa? swoj? stron?: AllToon.eu - Najlepsza strona o bajkach/serialach m?odzie?owych. Wszystkie artyku?y s? dost?pne dopiero po zalogowaniu. Chcesz si? dowiedzie? wi?cej o swoich bajkach lub serialach m?odzie?owych? Zarejestruj si? na stronie i czytaj nasze artyku?y! Ju? nied?ugo zostan? dodane ca?kiem nowe artyku?y. Poszukujemy te? redaktorów jak i grafików - wi?cej info na stronie... Pozdrawiam. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 10:46:58
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
bogdan |
Dodany dnia 14.01.2013 08:19:43
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2451 Pomógł: 164 ![]() Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Cze??. Zaznaczam, ?e jest to moja opinia i wra?enie. ![]() Je?li strona jest dla m?odego u?ytkownika, to brakuje mi stylu m?odzie?owego. Weso?ego, bardziej kolorowego, zatrzymuj?cego oko. W tej chwili jest schludnie, ?adnie, ale powa?nie by? mo?e za powa?nie. Wed?ug mnie sporym minusem jest zamkni?ty dost?p do tre?ci. Z pewno?ci? chcesz w ten sposób powi?kszy? liczb? zarejestrowanych, bo innego celu i sensu w tym nie widz?. Tylko czy to nie wywo?a odwrotnego skutku? Ja osobi?cie wchodz?c na stron?, która informuje mnie, ?e s? takie fajne tre?ci, to chcia?bym je od razu przegl?dn??. Podoba mi si?, chc? bra? udzia? w tworzeniu strony - rejestruj? si?. ![]() Nie pasuje mi - szukam czego? innego. Na t? chwil? nie wiem czy warto, wi?c szukam dalej ... Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. ![]() |
|
|
bartek124 |
Dodany dnia 14.01.2013 08:55:10
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3264 Pomógł: 236 ![]() Data rejestracji: 26.05.2007 12:25 |
Zgadzam si? w 100% z przedmówc?. Tre?? warto udost?pni? cho?by te? ze wzgl?du na wyszukiwarki, w ko?cu to z niej b?dziesz mia? do?? du?y ruch je?li b?d? mie? co indeksowa?. Musisz zach?ci? u?ytkownika do rejestracji, a nie zmusi?. Wierz mi, nie zmusisz w ten sposób ![]() ![]() |
|
|
poplop |
Dodany dnia 14.01.2013 11:42:49
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 21 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 28.02.2008 19:17 |
Artyku?y zosta?y odblokowane i od teraz s? dost?pne nawet dla go?ci. Ze stylem wiem, ale teraz czekam na Php-Fusion 8 lub Extreme-Fusion 5 - dopiero potem zabior? si? za jaki? styl. Cho? je?eli premiera obydwóch systemów si? b?dzie przed?u?a? to postaram si? o jaki? lepszy styl. |
|
Przejdź do forum: |