Zobacz temat
|
Panel Aktualno?ci
|
|
| QoTheGreat |
Dodany dnia 14.06.2012 22:32:20
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 35 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 18.01.2008 22:35 |
Panel Aktualno?ci Publikuje moj? w?asn? przeróbk? panelu centralnego ostatnich tematów. Panel po za ostatnimi tematami pokazuje: komentarze, pliki, obrazy, newsy i nowych userów. Panel mo?na obejrze? na unitedlegions.pl Niestety pliki w za??czniku wymagaj? dopracowania (zmiana nazw, usuni?cie zb?dnego kodu,poprawki, etc) zgra?em je prosto ze strony i jestem pewien ?e na innej nie b?dzie dzia?a?. PW od moderatora:
QoTheGreat dodał/a następującą plik:
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 14:17:54
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| bogdan |
Dodany dnia 15.06.2012 06:03:29
|
|
Ekspert ![]() Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Cze??. ![]() Dobrze by by?o jakby? dodan? paczk? panelu dopracowa?, ?eby U?ytkownicy mieli jak najmniej pracy z jego instalacj?. Doda? screen i opis jaki panel przerabia?e? i czyjego by? autorstwa. Troch? wi?cej o samym panelu, bo ja na przyk?ad nie kumam, dlaczego jest w nim przeplatane - "temat ...", "temat...", "nowy U?ytkownik..." "temat ...", "temat...", "komentarz...", "nowy U?ytkownik...", "chyba news...", "nowy U?ytkownik...". Je?li to czemu? s?u?y, to te? opisz. Co z tym po rozpakowaniu zrobi? (gdzie wrzuci?), etc. ![]() Sam? paczk? te? mo?esz wzbogaci? o plik ReadMe i najlepiej spakowa? w ".zip". Sumuj?c, ?eby by?o jak najmniej pracy przy instalacji, a w po?cie jak najwi?cej informacji (cz?owiek nie czuje, jak mu si? rymuje ). ![]() B?dzie wszystkim ?atwiej.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. ![]() |
|
|
|
| khaman |
Dodany dnia 15.06.2012 08:33:42
|
![]() Postów: 2511 Pomógł: 78 Data rejestracji: 26.06.2007 12:11 |
jestem pewien ?e na innej nie b?dzie dzia?a?. W takim razie dzia? Propozycje jest tu jak najbardziej wskazany. We Wtyczkach dajemy gotowe i dzia?aj?ce. Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?
Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

).

Nie pomagam na PW/GG |