ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zmiana rangi u?ytkownika
gumis143
Witam, jak zmieni? range u?ytkownikowi w PHP-Fusion 7.02.04? W wersji 6 bez problemu mog?em zmienia? rangi. Natomiast w v7 nie znalaz?em nigdzie takiej mo?liwo?ci. Z góry dzi?kuje za odpowied?.
Edytowane przez Pieka dnia 14.05.2012 02:41:52

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 21:20:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Co rozumiesz przez "zmiana rangi"? Konkretnie prosz?.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Dum3l
Temat troch? ju? ma. Ale nie b?d? zak?ada? chyba drugiego, wr?cz takiego samego. Przechodz?c do rzeczy.
Moje pytanie brzmi, jak zrobi? aby w php-fusion v7.02.06 u?ytkownik móg? dosta? rang? globaln?. Nie wiem jak to nazwa?, chodzi o to ?e g?ównymi rangami jest Administrator i G?ówny Administrator. A jak rozszerzy? to pole? Aby móg? by? powiedzmy, newsman, grafik, moderator? I powiedzmy ?eby ka?da ta ranga mog?a mie? inne mo?liwo?ci? Czyli ?e newsman dost?p do ?atwiejszego dost?pu do pisania newsów, grafik to nie wiem, moderator mo?liwo?? odbierania nadsy?anych prac, usuwania ich i edytowania.
Jest to jako? mo?liwe?

Dzonson
Musisz doda? grup? ale najpierw wchodzisz Zarz?dzanie u?ytkownikami >> Rangi na forum >> Dodaj rang? (Tworzysz sobie rangi / rang? zapisujesz nast?pnie tworzysz grup? podobn? jak rang? i dodajesz u?ytkownika do grupy nast?pnie przypisujesz jemu prawa co ma robi? na stronie i powinno wyj??, je?li to wystarczaj?co pomog?o spójrz na mój podpis pod postem.

P.s. Czytaj ze zrozumieniem co pisze w Zarz?dzanie u?ytkownikami.
Znany wcze?niej jako Dzony88.

www.dzonso.web.ct8.pl
Dum3l
@up, to co napisa?e? to jeszcze wiedzia?em. Lecz nadal nie wiem jak przypisa? im dane prawa O.o Ale mo?liwe ?e to wina tego i? jestem a? tak ciemny. Znalaz?em, lecz kolejn? rzecz która powinna wraz zmian? ranki si? zmieni?, chodzi o typ konta. Jest mo?liwo?? by przy takiej zmianie pisa?o tam te? Newsman, b?d? moderator?

Dzonson
Zarz?dzanie u?ytkownikami >> Administratorzy >> Wyszukaj u?ytkowników korzystaj?c z poni?szego formularza. Je?li go znalaz?e? dodaj tego u?ytkownika a pó?niej poni?ej edytuj go.
Znany wcze?niej jako Dzony88.

www.dzonso.web.ct8.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl