ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Adams Advertisements Panel - wtyczka reklamowa z zarz?dzaniem
Adam Stalica
Witam,

prezentuj? Wam wtyczk? mojego wykonania do wy?wietlania reklam w panelu Wink

Jest to wersja BETA, dlatego prosz? o przetestowanie wtyczki i podzielenie si? uwagami dotycz?cymi jej dzia?ania (zg?oszenie b??dów, niedoci?gni??, itd.)...
Zach?cam tak?e do napisania jakie funkcje chcieliby?cie zobaczy? w kolejnych ods?onach wtyczki OK

Katalogi wrzucamy zgodnie z tym jak s? u?o?one w archiwum Smile
Nale?y ustawi? prawa 777 na folder "./images/buttony/", lub na folder, do którego chcecie wrzuca? obrazki reklam
(Oczywi?cie ten folder musi by? odpowiednio wpisany w ustawieniach wtyczki!)

EDIT: 26.06.2012 19:25

Za??czam kolejn? wersj? wtyczki oznaczon? numerem 0.3 BETA

Zosta?y poprawione w niej zg?oszone b??dy i wprowadzi?em kilka zaproponowanych przez Was funkcji...
Kilka z wprowadzonych funkcji:
  1. Wprowadzi?em licznik ods?on.
  2. Zosta?o dodana mo?liwo?? ustawienia limitu ods?on.
  3. Mo?na od teraz zmienia? kolejno?? reklam.
  4. Mo?na w??czy?/wy??czy? wy?wietlanie danej reklamy.
  5. Mo?na zmieni? folder uploadu obrazków.
  6. Zabezpieczy?em wtyczk? przed b??dami <w??cznie panelu, a niezainstalowanie wtyczki nie powoduje b??dów>
  7. Oczywi?cie poprawi?em zg?oszone b??dy.

Na chwil? obecn? nie dzia?a wy?wietlanie dzienne!
Tzn. nie dzia?a limit wy?wietle? reklam na dzie?, gdy? póki co jako? brakuje mi pomys?u na u?o?enie zapytania do bazy, aby dzia?a?o....

EDIT: 26.06.2012 22:35
Poprawka za??cznika wersji 0.3 BETA, poniewa? by?y problemy z kodowaniem Polish...

Screeny:
images35.fotosik.pl/1488/a43767de29455802med.png
images37.fotosik.pl/1638/d36911d998154429.png
images39.fotosik.pl/1621/c26b8c1349bf5408.pngimages41.fotosik.pl/1621/b2b6f2e08b38d5d8.png
images46.fotosik.pl/1632/417e5012ae2e3829med.png

Wtyczka wysy?a do autora, tzn. do mnie informacj? na jakiej stronie zosta?a zainstalowana. Wiadomo?? ta jest takiej tre?ci:
"Wtyczk? Wtyczka reklamowa v0.3 BETA poprawnie zainstalowano na stronie: XXXXXXX! (http://XXXXX.XX/)"

Pozdrawiam
Adam

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie tematu - Pieka 13.04.2012 21:20
Adam Stalica dodał/a następującą pliki:

Edytowane przez Adam Stalica dnia 26.06.2012 22:44:32
Witam Grin

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 06:08:38
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
krystian1988
Ciekawi mnie jedno....
Wi?c, czy autor musi wiedzie? na jakiej stronie zosta?a ona zainstalowana?
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Przegl?daj?c ten kod ju? mnie ona odrzuci?a...
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

Adam Stalica
Tak jak wida? to jest wersja BETA wi?c ogl?daj?c na jakiej stronie zosta?a zainstalowana mog? zauwa?y? jakie b??dy posiada wtyczka i co jeszcze musia?bym w niej poprawi?...

np. Ostatnio zauwa?y?em na jednej stronie, ?e we wtyczce w ogóle nie wida? liter, bo strona mia?a ustawione bia?e znaki <ca?a strona by?a ciemna>, a ja ustawi?em w tabelach bia?o-szare wiersze, a kolorowanie znaków zostawi?em domy?lne ze strony co okaza?o si? b??dem.

Dlatego dzi?ki temu, ?e mog? zobaczy? strony na których zosta?a zainstalowana wtyczka wiem, ?e w kolejnej poprawce mam zastosowa? przypisanie czarnego koloru znaków do tabeli we wtyczce, gdy? na niektórych stronach jest to problem.

A po 2 co to za tajemnica na jakiej stronie zosta?a zainstalowana?
Adresy stron mo?na znale?? cho?by w profilu po?owy u?ytkowników na tym forum, albo prze google.pl, ?adnych hase? nie pobieram, ani nic wi?c nie wiem co Ci w tym przeszkadza.

A po 3 udost?pniam t? wtyczk? nie dla w?asnej satysfakcji, ale po to, ?e mo?e komu? si? przyda?, gdy? moim zdaniem po to powinno pisa? si? wtyczki wi?c kto chce ten sobie j? pobierze i zainstaluje - nikogo do tego nie zmuszam - nie chcesz instalowa? to nie instaluj, ?aski mi nie robisz, ?e j? sobie na stronie zainstalujesz Wink
Edytowane przez Adam Stalica dnia 17.04.2012 18:34:04
Witam Grin

bartek124
Spokojnie. Jako, ?e beta, mo?na to tak t?umaczy?, ale wypada?oby o tym poinformowa? przynajmniej w pierwszym po?cie, readme. Jakby nie patrze?, jest to naruszenie prywatno?ci. Druga sprawa, statystyki klikni??/ods?on, limit ods?on, limit klikni??, dzienny limit wy?wietle? - mówisz masz.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
thamcw
W ustawieniach powinna by? opcja zmiany adresu uploadu obrazka oraz zmiana kolejno?ci wy?wietlanych reklam. Prosi?bym jeszcze kogo? o sklonowanie tej wtyczki, bo próbowa?em, ale nie mog? zainstalowa? orygina?u i klona na raz.

Po??czony z 20 maj 2012 19:44:
Klona ju? zrobi?em
Edytowane przez thamcw dnia 20.05.2012 19:44:39

Adam Stalica
Za??czam kolejn? wersj? wtyczki oznaczon? numerem 0.3 BETA

Do pobrania w 1 po?cie...
Pobierajcie - testujcie - dzielcie si? uwagami Smile
Edytowane przez Adam Stalica dnia 07.10.2012 13:18:12
Witam Grin

ARTY007
Jak co? to móg?by? dorobi? jeszcze opcj? z wyborem dodawania do kilku paneli. Czyli inne reklamy w panelu bocznym a inne w panelu ?rodkowym. Mo?na jeszcze mo?liwo?? wybrania pliku z serwera a nie tylko z dysku. A jak si? dodaje reklam? ze skryptu to pod t? ramk? mog?yby by? butony (flash), (link), (video).
Pozdrawiam
Edytowane przez ARTY007 dnia 12.01.2013 15:38:46

neonik90
Chcia?em aby panel buttonów by? wy?wietlany w dolnej cz??ci strony na ca?ej szeroko?ci, przed stopk?, lecz nie wiem jak to zrobi? poprawnie poniewa? jak wcze?niej zainkludowa?em w kodzie theme.php ?cie?k? do panelu to wy?wietla?o si? poprawnie we wszystkich przegl?darkach oprócz firefoxa.

Strona : www.SoundTown.pl

Prosz? o pomoc.

PW od moderatora:
  1. Ogólna uwaga - bogdan 03.04.2013 06:29
  2. Przeniesienie posta - bogdan 03.04.2013 06:30

Edytowane przez neonik90 dnia 03.04.2013 11:55:40

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl