Zobacz temat
|
Dodanie opentable i closetable do w?asnej skórki
|
|
| MeTeo |
Dodany dnia 01.04.2012 15:11:06
|
|
Bywalec ![]() Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
Witam, nie daje mi spokoju jedna rzecz, a mianowicie - artyku?y wklejaj? si? jakoby na czyste t?o strony. Nie wiem czy kwalifikowa? to jako b??d Php-fusion, czy nie, aczkolwiek nie wygl?da to estetycznie, szczególnie na mojej skórce. Próbuj? samemu doda?: w articles.php ale: 1. próbuj?c zrozumie? kod, nie mog? nawet znale?? miejsca, które jest odpowiedzialne za wy?wietlanie artyku?ów 2. w includes nic nie znalaz?em, co by pasowa?o nazw? 3. próbuj?c nawet na ?lepo wkleja? "opentable" nie uda?o mi si? tego znale??. Gdzie zatem znajd? fragment kodu odpowiadaj?cy za wy?wietlanie artyku?ów? W starych fusionach by?o to readarticle.php, teraz jest tam tylko przekierowanie :/ PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 03.04.2012 13:56:13 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 01:53:02
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Apis |
Dodany dnia 01.04.2012 19:21:26
|
|
Bywalec ![]() Postów: 433 Pomógł: 58 Ostrzeżeń: 1 v9.03.80Data rejestracji: 20.12.2005 22:26 |
Za wygl?d artyku?ów odpowiedzialna jest w?a?nie skórka i je?li jest u Ciebie brzydko - to w?a?nie jej zas?uga. O wygl?dzie artyku?ów decyduje kawa?ek kodu w theme.php. Przyk?ad ze skórki Gilette: Tu masz szans? zmienia? do woli operuj?c odpowiednio stylami (styles.css) lub dodaj?c do arkusza stylów w?asne pseudoklasy, umieszczaj?c je nast?pnie w powy?szym kodzie theme.php. Mo?na przecie? u?y? stylów z opentable (a nie funkcji opentable) - równie? umieszczonych w theme.php tuz przed ko?cem. Zreszt? w przypadku Gilette s? one identyczne w opentable i w render.articles. Twoja skórka widocznie jest jaka? dziwna. Edytowane przez Apis dnia 01.04.2012 19:26:34 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |