Zobacz temat
|
Tato, sk?d si? wzi??em?
|
|
| Wooya |
Dodany dnia 01.02.2006 13:14:04
|
|
Zaawansowany ![]() Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
Na podstawie posta na PHP-Fusion.co.uk: M?ody syn pyta si? ojca: "Tato, sk?d si? wzi??em?" Ojciec westchn?? i odpowiedzia?: "Ah, mój synu, my?l? ?e pewnego dnia i tak by? si? dowiedzia?! A wi?c, widzisz. twoja mama i ja weszli?my razem na czat MSN. Wtedy ustali?em z ni? randk? i spotkali?my si? w cyber-kawiarence, zakradli?my si? do odosobnionego pokoju, gdzie twoja matka zgodzi?a si? pobra? co nieco z mojego twardziela. Kiedy ju? by?em gotów za?adowa? jej pliki, odkryli?my, ?e ani ja, ani twoja mama nie u?yli?my firewall'a, a by?o ju? za pó?no, aby wcisn?? klawisz DELETE. Sze?? tygodni pó?niej twoja matka przys?a?a mi wiadomo??, ?e jej system operacyjny wykazuje nadmiern?, nieutoryzowan? aktywno?? samorozpakowywuj?cego si? pliku, który zaimplementowa? si? w jej BIOS'ie. Nast?pnie, dziewi?? miesi?cy pó?niej wyskoczy?o ma?e okienko i zakomunikowa?o: "You've got Male!" *) *) Masz ch?opca! - to jedyne, co nie da si? przet?umaczy?, aby nie straci? sensu dowcipu. Symantycznie brzmi to prawie jak "You've got mail!" [Masz wiadomo??!] Jak dla mnie bomba
Edytowane przez Wooya dnia 01.02.2006 13:14:23 ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... ![]() |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 20:46:08
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| JazOOn |
Dodany dnia 01.02.2006 14:01:22
|
|
Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
czyta?em to ju? kiedys ca?kiem sympatyczny tekst z tym ?e ja czyta?em i mam nieco inn? wersj?.A wi?c Tato, jak przyszed?em na ?wiat? - No dobrze, mój synu, kiedy? musieli?my odby? t? rozmow?. Tata pozna? mam? na chatroomie. Pó?niej tata i mama spotkali si? w cyberkafejce i w toalecie mama zechcia?a zrobi? kilka downloadów z taty memory sticka. Jak tata by? gotowy z uploadem, zauwa?yli?my, ?e nie zainstalowali?my ?adnego firewalla. Niestety, by?o ju? za pó?no, ?eby nacisna? "cancel'' albo "escape'', a i meldunek "chcesz na pewno ?ci?gn?? plik?'' ju? na poczatku skasowali?my w opcjach "ustawienia''. Antywirus mamy ju? od d?u?szego czasu nie by? uaktualniany i nie poradzi? sobie z robakiem taty. Wi?c nacisn?li?my klawisz ,,enter'' i mama otrzyma?a komunikat: ,,przypuszczalny czas kopiowania 9 miesi?cy'' |
|
|
|
| jantom |
Dodany dnia 01.02.2006 16:50:29
|
|
Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
To ja kiedy? trafi?em na obrazek, gdzie rodzice odpowiadaj? dziecku "Nie, nie zosta?e? ?ci?gni?ty". |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

ca?kiem sympatyczny tekst z tym ?e ja czyta?em i mam nieco inn? wersj?.