ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion kontra inne CMS-y » Ogólna dyskusja
 Drukuj temat
Tato, sk?d si? wzi??em?
Wooya
Na podstawie posta na PHP-Fusion.co.uk:

M?ody syn pyta si? ojca: "Tato, sk?d si? wzi??em?"

Ojciec westchn?? i odpowiedzia?:
"Ah, mój synu, my?l? ?e pewnego dnia i tak by? si? dowiedzia?! A wi?c, widzisz. twoja mama i ja weszli?my razem na czat MSN. Wtedy ustali?em z ni? randk? i spotkali?my si? w cyber-kawiarence, zakradli?my si? do odosobnionego pokoju, gdzie twoja matka zgodzi?a si? pobra? co nieco z mojego twardziela. Kiedy ju? by?em gotów za?adowa? jej pliki, odkryli?my, ?e ani ja, ani twoja mama nie u?yli?my firewall'a, a by?o ju? za pó?no, aby wcisn?? klawisz DELETE. Sze?? tygodni pó?niej twoja matka przys?a?a mi wiadomo??, ?e jej system operacyjny wykazuje nadmiern?, nieutoryzowan? aktywno?? samorozpakowywuj?cego si? pliku, który zaimplementowa? si? w jej BIOS'ie. Nast?pnie, dziewi?? miesi?cy pó?niej wyskoczy?o ma?e okienko i zakomunikowa?o: "You've got Male!" *)

*) Masz ch?opca! - to jedyne, co nie da si? przet?umaczy?, aby nie straci? sensu dowcipu. Symantycznie brzmi to prawie jak "You've got mail!" [Masz wiadomo??!]

Jak dla mnie bomba Grin
Edytowane przez Wooya dnia 01.02.2006 13:14:23
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 20:46:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
czyta?em to ju? kiedysSmile ca?kiem sympatyczny tekst z tym ?e ja czyta?em i mam nieco inn? wersj?.

A wi?c

Tato, jak przyszed?em na ?wiat?

- No dobrze, mój synu, kiedy? musieli?my odby? t? rozmow?. Tata pozna? mam? na chatroomie. Pó?niej tata i mama spotkali si? w cyberkafejce i w toalecie mama zechcia?a zrobi? kilka downloadów z taty memory sticka. Jak tata by? gotowy z uploadem, zauwa?yli?my, ?e nie zainstalowali?my ?adnego firewalla. Niestety, by?o ju? za pó?no, ?eby nacisna? "cancel'' albo "escape'', a i meldunek "chcesz na pewno ?ci?gn?? plik?'' ju? na poczatku skasowali?my w opcjach "ustawienia''. Antywirus mamy ju? od d?u?szego czasu nie by? uaktualniany i nie poradzi? sobie z robakiem taty.
Wi?c nacisn?li?my klawisz ,,enter'' i mama otrzyma?a komunikat: ,,przypuszczalny czas kopiowania 9 miesi?cy''

jantom
To ja kiedy? trafi?em na obrazek, gdzie rodzice odpowiadaj? dziecku "Nie, nie zosta?e? ?ci?gni?ty".

http://jantom.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl