ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Ostatnie posty widoczne dla zalogowanych
Piotr_zg
Witam. Mam tak? spraw?. Chodzi o to ?e chcia?bym aby w panelu "ostatnie aktywne posty" na forum, tematy w dzia?ach które s? tylko dla zalogowanych by?y widoczne dla osób faktycznie tylko zalogowanych a nie tak?e dla go?ci. Co prawda osoba nie zalogowana gdy taki kliknie to przeniesie go na stron? g?ówn? ale to i tak nie rozwi?zuje problemu.
Mam taki dzia? na forum, który jest widoczny tylko dla administracji. I gdy w nim co? napisz? to tytu? widz? wszyscy. Nie mog? co prawda posta przeczyta? ale jednak jest to upierdliwe.
To samo jest z koszem, który tak?e jest widoczny dla zalogowanych a w panelu widz? go wszyscy.
Strasznie to zagmatwa?em, ale mam nadziej? ?e kto? mnie zrozumieSmile
Jak si? do tego zabra?? I czy mo?na to tak zrobi??
Pozdrawiam.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 11.12.2011 15:12

www.cs-flota.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 26.10.2025 14:54:49
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bogdan
Fakt, ?e troch? zamota?e? Grin
Chodzi o panel "Ostatnio aktywne tematy" ?
Bo chyba nie ma takiego - "Ostatnio aktywne posty".
Z tego co ja wyduma?em po Twoim pisaniu, to chodzi Ci o to, ?eby to co ma by? widoczne tylko dla u?ytkowników zalogowanych by?o widoczne tylko po zalogowaniu, dla innych nie.
Na mój rozum, to mo?esz to zrobi? przez PA strony.
PA -> zarz?dzanie tre?ci? -> forum -> edytuj dany dzia? -> ustaw widoczne dla "u?ytkownik".
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Piotr_zg
Sorki za te zagmatwanieSmile
Ale w cz??ci mnie zrozumia?e?Smile Wi?c dok?adnie chodzi mi o panel "Ostatnio aktywne posty" i w?a?nie widoczno?? w nim. Tak jak podpowiedzia?e? w ustawieniach forum mam widoczno?? kilku dzia?ów tylko dla zalogowanych. Ale mimo to w panelu tym, temat jest widoczny. Co prawda jak kto? nie zalogowany kliknie ten post to przeniesie go do g?ównego forum. Musi si? zalogowa? aby móc przeczyta? ca?y post ale b?d?c nie zalogowanym nadal widzi jego temat. A chcia?bym aby w tym panelu nie by?o wida? postów które s? nie widoczne.
Mam nadziej? ?e tym razem ju? wiesz o co mi chodziSmile Je?li chcesz to mog? ci podes?a? link do strony aby? zobaczy? jak to dzia?a.
Edytowane przez Piotr_zg dnia 11.12.2011 15:32:25

www.cs-flota.pl
bogdan
Dalej nie wiem co to za panel "Ostatnio aktywne posty".
Ale je?li to jest forum_threads_list_panel to nie ma bola, je?li ustawisz w PA na - widoczny dla u?ytkowników, to tylko zalogowani b?d? go widzie?.
A? zrobi?em u siebie na prób? i masz - pierwszy screen to jestem niezalogowany, drugi po logowaniu.
PS.
Wersj? Fusiona i adres strony przede wszystkim dla siebie powiniene? mie? ustawione w profilu.
img.liczniki.org/20111211/Sna2-1323625372.png
-------
img.liczniki.org/20111211/Sna1-1323625372.png
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
khaman
W standardowym panelu nie wida? postów, które nie s? widoczne. Podaj adres strony.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Piotr_zg
Witam. Sorki, ?e tak d?ugo, ale wcze?niej nie mog?emSmile
Nie wiem czy wolno tu wstawia? linki, dlatego uzupe?ni?em dane w profilu i doda?em adres strony.
Na ?rodkowym panelu ostatnich tematów, niektóre s? widoczne tylko dla zalogowanych. A jednak s? w tym panelu widoczne. Co prawda nie wejdzie si? w nie, bo przenosi na forum, ale mam te? dzia? tylko dla administracji i nie chcia?bym, aby tytu?y tematów by?y widoczne.
Jak to zrobi??
Pozdrawiam.

www.cs-flota.pl
Pieka
Dopisz si? ch?opie do tematu tego panela, zamiast robi? ba?agan na forum.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl