Zobacz temat
|
Ignorowanie tematów na forum
|
|
| czegoj |
Dodany dnia 15.09.2011 23:51:13
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 28 Ostrzeżeń: 1 v7.02.05Data rejestracji: 17.03.2010 13:30 |
Nie wiem, czy w dobrym miejscu i czy tego nie by?o (szukajka mówi ?e nie). Chodzi mi o wprowadzenie opcji (dost?pnej dla usera) - ignorowania okre?lonego tematu na forum. Okazuje si?, ?e przy wi?kszej liczbie aktywnych u?ytkowników taka opcja jest niezwykle przydatna. Pracuj? na PHP Fusion v7.01.05, wi?c je?li by?by kto? tak mi?y i opracowa? takie udogodnienie by?bym wdzi?czny. Po??czony z 17 maj 2013 11:00: Przez tak d?ugi okres nikt si? nie zdecydowa? pomóc. Czy jest w tej chwili na to szansa? Bardzo mi zale?y na takim usprawnieniu forum, bo moi u?ytkownicy mocno podzielili si? co do potrzeb forumowych i zastanawiam si? jak ich pogodzi?. Je?li kto? ma pomys? jak pogodzi? dwie ró?ne tematycznie grupy na jednym forum, tak aby jedna nie narzeka?a, ?e jest za du?o tematów drugiej. Bardzo prosz? o pomoc. Na razie opcja ignoruj to jedyny pomys? jaki mi si? nasuwa. No chyba, ?e jest jako? mo?liwo?? dublowania forum, o której nie wiem?
Edytowane przez czegoj dnia 17.05.2013 11:00:37 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 14:54:56
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |